Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Rolls-Royce: 50 μοναδικές Ghost Zenith Collection (+video)

Ελλάδα 19:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rolls-Royce: 50 μοναδικές Ghost Zenith Collection (+video)

ΝΕΑ

Rolls-Royce: 50 μοναδικές Ghost Zenith Collection (+video)

ΝΕΑ

Η τελευταία συλλεκτική έκδοση της Ghost θα διατεθεί σε μόλις 50 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Rolls-Royce ανακοίνωσε την παραγωγή της τελευταίας συλλεκτικής έκδοσης του μοντέλου Ghost η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από 10 χρόνια.

Η συλλεκτική Ghost που θα φέρει το πρόθεμα Zenith Collection θα βγει σε μόλις 50 μονάδες και θα διατεθεί λίγο καιρό πριν την παρουσίαση της επόμενης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Η κάθε μία από τις 50 Ghost Zenith Collection που θα διατεθούν προσφέρουν μοναδικές επιλογές προσωποποίησης για τους συλλέκτες που θα τις αποκτήσουν.

Τα συλλεκτικά μοντέλα θα διατεθούν σε τρεις χρωματικές επιλογές και συνδυασμούς που περιλαμβάνουν:  Iguazu Blue με Adalusian White, Premiere Silver με Arctic White ή Bohemian Red με Black Diamond.Ωστόσο οι τεχνικοί της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στο εσωτερικό του νέου μοντέλου ώστε να δημιουργήσουν μία συλλεκτική Ghost. Στη βάση της κεντρικής κονσόλας των Ghost Zenith Collection έχει τοποθετηθεί μια ειδική μεταλλική πλακέτα την οποία περιβάλλουν ειδικά σχεδιασμένα τμήματα.

Advertisement

Οι θήκες στο εσωτερικό των θυρών της Ghost είναι πλέον φωτιζόμενες, ενώ οι χειροποίητες επενδύσεις είναι κατασκευασμένες από ξύλο ενώ οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων είναι εμπνευσμένες από την πρώτη Rolls-Royce του 1907. Τέλος τα 1.340 φώτα που έχουν τοποθετηθεί στην οροφή παραπέμπουν σε διάτοντες αστέρες.

Advertisement

Η επόμενη γενιά Ghost θα κυκλοφορήσει το 2021 και σύμφωνα με τα πρωτότυπα μοντέλα που έχουμε δει θα είναι χαμηλότερη και θα διαθέτει λιγότερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στην εξωτερική της σχεδίαση.

Το νέο μοντέλο ωστόσο θα μοιάζει σχεδιαστικά στο απερχόμενο μοντέλο όπως έκανε και η Rolls-Royce με τη νέα Phantom.

 

Advertisement