Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρετρό αυτοκόλλητα στο Suzuki Jimny

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρετρό αυτοκόλλητα στο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Ρετρό αυτοκόλλητα στο Suzuki Jimny

ΝΕΑ

Άτομα που αγοράζουν το νέο Suzuki Jimny το κάνουν για διάφορους λόγους – μικρές αναλογίες, χαμηλή οικονομία, πραγματικές ικανότητες off road και χαμηλή τιμή.

Advertisement
Advertisement

Και φυσικά, υπάρχει αναμφισβήτητα το χαριτωμένο στυλ της G-Class σε σμίκρυνση, το οποίο συνοδεύεται επίσης με τη φήμη της φίρμας για αξιοπιστία. Για έναν ακόμη πιο στενό σύνδεσμο μεταξύ της δεκαετίας του 2020 και της δεκαετίας του 1980, η Suzuki προσφέρει τώρα μια σειρά από αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από τη ρετρό ρότα για το αυθεντικό τζιπ της.

Το “Off road Style” έρχεται με τρισδιάστατες μαύρες / γκρι / κόκκινες ρίγες για το πάνω μέρος και το κάλυμμα του καπό, καθώς και τα πάνελ και την περιοχή κάτω από το πίσω παράθυρο. Αναμφισβήτητα προσθέτουν γοητεία. Το “Heritage Style” φαίνεται λίγο πιο ψηφιακό, χάρη στις έντονες ασημί, γκρι και πορτοκαλί αποχρώσεις. Ο απόλυτος ρετρό σχεδιασμός ονομάζεται “Revival Style”, με το ίδιο γραφικό σκίτσο με αυτό που παρατηρήθηκε στα αμέτρητα Suzuki Samurai στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Advertisement
Advertisement

Ο κατάλογος των αξεσουάρ περιλαμβάνει επίσης αυτοκόλλητα “Survival Style”, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για Spice Girls και λάτρεις του NSYNC χάρη στο ξεχωριστό σχέδιο. Ας το παραδεχτούμε, η νοσταλγία για τη δεκαετία του 1990 επέστρεψε και το Suzuki Jimny είναι έτοιμο να αξιοποιήσει το συναίσθημα των Generation X και Millennial. Στην Ιαπωνία προσφέρονται δύο ακόμη εκδόσεις του off-road, με το Kei να χρησιμοποιεί ένα στενότερο αμάξωμα και έναν τρικύλινδρο κινητήρα 0,6 λίτρων με υπερσυμπιεστή. Το Jimny Sierra χρησιμοποιεί έναν ισχυρότερο κινητήρα 1,5 λίτρων. Αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία αλλά και η Ευρώπη, έχουν μόνο μια επιλογή, το γνωστό μας Jimny. Δεν είναι σαφές εάν αυτά τα ρετρό αυτοκόλλητα θα προσφέρονται οπουδήποτε αλλού εκτός από την Ιαπωνία.