Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Render: Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW X7

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Render: Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW X7

ΝΕΑ

Render: Έτσι θα μπορούσε να είναι η νέα BMW X7

ΝΕΑ

Η Χ7 βρίσκεται από το 2018 στη γκάμα της BMW και από τότε μέχρι σήμερα, ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί σημαντικά, κάτι που θα οδηγήσει σύντομα στην ανανέωσή της.

Advertisement
Advertisement

Ειδικές εκδόσεις όπως το Dark Shadow Edition τα πήγαν καλά για να διατηρήσουν το εμπορικό ενδιαφέρον ζωντανό αλλά η BMW ανακοίνωσε εκτενείς αλλαγές για το άμεσο μέλλον.

Πρόσφατες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες αποκάλυψαν ένα καμουφλαρισμένο κατά το ήμισυ X7 να κινείται στους δρόμους του Μονάχου, στη Γερμανία. Είναι παραπάνω από ξεκάθαρο πως το μπροστινό μέρος του μοντέλου θα δεχτεί αρκετά εκτενή επέμβαση για να συνεχίσει την εμπορική του πορεία ανανεωμένο και κάπως έτσι, φτάνουμε στο render με τη γνωστή μας –πλέον- υπογραφή Nikita Chuiko, που και στο παρελθόν μας έχει δώσει πολλά αληθοφανή ψηφιακά σκίτσα από μοντέλα που περιμέναμε. Οι επιρροές για τη διαμόρφωση του μπροστινού μέρους στο render, είναι σαφές ότι προέρχονται από το επερχόμενο X8.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς μοιάζουν με εκείνους που εντοπίζονται σε πρώιμες φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων και ο Chuiko έχει επέμβει με μερικές όμορφες πινελιές πάνω από τα στάνταρ φώτα. Σε ότι έχει να κάνει με το καπό και τα μπροστινά φτερά, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τα ίδια με αυτά που βλέπουμε στην υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου. Το προφίλ του αυτοκινήτου δεν φαίνεται να έχει διαφοροποιηθεί, ενώ στο πίσω μέρος εντοπίζουμε επεμβάσεις στον προφυλακτήρα αλλά και στα φώτα. Για το εσωτερικό θα πρέπει να περιμένουμε την προσθήκη ενός αναβαθμισμένου συστήματος ψυχαγωγίας και περισσότερων δυνατοτήτων υποστήριξης οδηγού.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Κάπως έτσι θα δείχνει η νέα BMW i7

Νέο Mini Crossover το 2023

Advertisement

Η Alpina XB7 των 630 ίππων