Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault Triber: Το επταθέσιο compact SUV

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Triber: Το επταθέσιο compact SUV

ΝΕΑ

Renault Triber: Το επταθέσιο compact SUV

ΝΕΑ

Η αγορά στην Ινδία είναι πολύ σημαντική για την Renault, η οποία παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο SUV με το όνομα Triber σχεδιασμένο και κατασκευασμένο αποκλειστικά για την τοπική αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Το compact διαστάσεων Triber ενώνει τα ήδη επιτυχημένα crossovers της μάρκας στην Ινδική αγορά (Kwid, Duster και Captur). Το συμπαγές όχημα μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες και προσφέρει σύμφωνα με την Renault «Τη μεγαλύτερη χωρητικότητα της κατηγορίας του στην κατηγορία των πέντε θέσεων».

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά μοιάζει με επιμηκυμένη έκδοση του Kwid ενώ έχει αρκετές εντυπωσιακές ομοιότητες με το Ford EcoSport στο πίσω μέρος. Το εμπρόσθιο τμήμα έχει πιο σύγχρονο στυλ και ενσωματώνει την προεξέχουσα μάσκα που έχει πάνω της ένα μεγάλο σήμα της Renault. Πλαισιώνεται από τα φωτιστικά σώματα με projector κρύσταλλα. Ακριβώς κάτω από τα φώτα, ο προφυλακτήρας έχει τις λεπτές λωρίδες LED που λειτουργούν ως φώτα ημέρας.

Το εσωτερικό είναι σχετικά μινιμαλιστικό, αλλά έχει μια μεγάλη οθόνη με συμβατότητα Android Auto στην κεντρική κονσόλα που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη για τις ακριβότερες εκδόσεις. Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί επίσης τα χειριστήρια HVAC, καθώς και το κουμπί εκκίνησης / διακοπής του κινητήρα.

2019 – Nouveau Renault TRIBER

Κάτω από αυτό, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος αποθήκευσης με θύρα USB / AUX. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι ο διακόπτης τριών θέσεων που βρίσκεται πίσω από το φρένο στάθμευσης, ο οποίος ελέγχει την ισχύ του συστήματος HVAC (Θέρμανση, εξαερισμός  κλιματισμός) για τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Advertisement

Η μόνη επιλογή του κινητήρα για το Triber θα είναι ένας κινητήρας βενζίνης 1.000 κ.εκ. (72 ίππων). Δεν ακούγεται συναρπαστικό, αλλά η Renault λέει ότι «ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των χρηστών της Ινδίας». Ως στάνταρ, θα συνδυαστεί με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και αυτόματο.

2019 – Nouveau Renault TRIBER

Η Renault αναφέρει ότι το νέο Triber δεν έχει άμεσους ανταγωνιστές στην Ινδία και θα πρέπει να βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία να διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις της στη χώρα σε 200.000 μονάδες τα επόμενα τρία χρόνια. Οι τιμές δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, αλλά η Renault υποσχέθηκε ότι το μοντέλο θα έχει ανταγωνιστική τιμή. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της Chennai της γαλλικής μάρκας.

2019 – Nouveau Renault TRIBER

Advertisement