Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault Captur Coupe: Το νέο crossover σε διαδικασία δοκιμών

Ελλάδα 6:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Captur Coupe: Το νέο crossover σε διαδικασία δοκιμών

ΝΕΑ

Renault Captur Coupe: Το νέο crossover σε διαδικασία δοκιμών

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη φωτογραφία teaser του νέου της crossover μοντέλου της, οι απανταχού φωτογράφοι-κατάσκοποι ανακάλυψαν το κουπέ σχεδίασης υπερυψωμένο Renault, με το ανάλογο καμουφλαρισμένο αμάξωμα να δοκιμάζεται εντατικά στο επαρχιακό δίκτυο της Ισπανίας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με καλά πληροφορούμενες πηγές, το συγκεκριμένο μοντέλο θα φέρει τον κωδικό Captur Coupe και θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των φθηνών crossover μοντέλων με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το κουπέ τελείωμα της οροφής. Όπως βλέπουμε και από τις πρώτες φωτογραφίες, εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, το Captur Coupe διαθέτει τονισμένα φτερά, ενώ θα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει την γνωστή από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, όπως το νέο Megane, εμπρός μάσκα που θα ενσωματώνει φωτιστικά σώματα LED.

renault-captur-coupe-spy-photo-chariatis-530

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει πιθανότατα το νέας γενιάς μηχανικό σύνολο βενζίνης 1.3 TCe, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Daimler, και ήδη εξοπλίζει τη νέα Mercedes-Benz A-Class. Ανάλογα την έκδοση, θα αποδίδει διαφορετική ιπποδύναμη, ξεκινώντας από τους 115 PS, τους 140 PS, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η έκδοση με τους 160 PS. Θα συνδυάζεται τέλος με είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη. Η επίσημη πρεμιέρα του Renault Captur Coupe, σε έκδοση προ-παραγωγής, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας, στις 29 Αυγούστου 2018.

Advertisement

renault-captur-coupe-makes-spyshots-debut-looks-decent_12-chariatis-640