Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Renault ανανεώνει το Clio

Ελλάδα 3:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Renault ανανεώνει το Clio

ΝΕΑ

Η Renault ανανεώνει το Clio

ΝΕΑ

Το best seller γαλλικό μοντέλο βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του και έφθασε η στιγμή για την αναβάθμισή του. Το ανανεωμένο Clio θα παρουσιαστεί διαδικτυακά μέσα στις επόμενες ώρες και έχουμε συλλέξει τις σχετικές πληροφορίες. Το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν οι παραδόσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο σουπερμίνι της Renault θα αποκτήσει νέα ταυτότητα χάρη στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (τεχνολογίας full LED), ενώ και ο εμπρός προφυλακτήρας θα είναι διαφορετικός. Θα προσφέρονται νέες ζάντες αλουμινίου (16 και 17 ιντσών) αλλά και νέες επενδύσεις στην καμπίνα των επιβατών.

Ο εξοπλισμός θα αναβαθμιστεί με νέα στοιχεία στην προαιρετική λίστα (όπως ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης ή σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης), ενώ στη γκάμα με τους βενζινοκινητήρες θα προστεθεί ένας νέο μικρός turbo σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένη τη συμπλήρωση 25 ετών από το λανσάρισμα του πρώτου Clio (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), δεν αποκλείεται στο ανανεωμένο μοντέλο να δούμε και μία επετειακή έκδοση.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για τις επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.