Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ παραδόσεων Tesla

Ελλάδα 9:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρεκόρ παραδόσεων Tesla

ΝΕΑ

Ρεκόρ παραδόσεων Tesla

ΝΕΑ

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2019,  η Tesla ανακοινώνει πως οι παραδόσεις νέων αυτοκινήτων έφτασαν σε νούμερα- ρεκόρ στην ιστορία της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

 

Το δεύτερο τρίμηνο του 2019, αυτό που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, οι παραδόσεις των νέων αυτοκινήτων από την Tesla έφτασαν τις 95.200. Ποσοστιαία, η επίδοση αυτή αποτελεί αύξηση κατά 51,1% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ αποτελεί και μικρή βελτίωση της προηγούμενης κορυφαίας επίδοσης της Tesla που είχε σημειωθεί το τελευταίο τρίμηνο του 2018, όπου είχαν παραδοθεί 90.700 αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Ο Elon Musk που είχε προβλέψει την εξέλιξη αυτή, θεωρεί πως πολύ δυνατό θα είναι και το τρίτο τρίμηνο της εταιρείας, με την μεγάλη αισιοδοξία να προέρχεται από τις αυξημένες παραγγελίες που δέχεται η Tesla. Στην ανακοίνωση της εταιρείας για το θέμα, αναφέρεται πως έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στον τομέα της διαχείρισης των προμηθευτών και του προγραμματισμού της παραγωγής, κάτι που θα επιτρέψει στην Tesla να διατηρηθεί στην κορυφαία θέση στις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις χώρες όπου αυτά διατίθενται.

Advertisement

Με τα πολύ καλά νέα για τους μετόχους να συνεχίζονται και σε χρηματιστηριακό επίπεδο μια και η μετοχή της Tesla σημείωσε αύξηση της τάξης του 7%.

Advertisement