Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ρεκόρ Guinness για το Honda Mean Mower Mk. 2 (+Video)

Ελλάδα 7:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ρεκόρ Guinness για το Honda Mean Mower Mk. 2 (+Video)

ΝΕΑ

Ρεκόρ Guinness για το Honda Mean Mower Mk. 2 (+Video)

ΝΕΑ

Η μηχανή του γκαζόν της Honda, το Mean Mower Mk. 2, έσπασε ξανά τα χρονόμετρα και πήρε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness επιτυγχάνοντας έναν “τρελό” χρόνο για την διαδικασία 0-160 χ.α.ω με την βοήθεια του κινητήρα του από Honda Fireblade.

Advertisement
Advertisement

 

Για να προωθήσει και τους υπόλοιπους κλάδους της η Honda έχει κατασκευάσει το Mean Mower Mk. 2 με την υποστήριξη της Team Dynamics, της αγωνιστικής ομάδας που συμμετέχει στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (BTCC).

Advertisement
Advertisement

Η μηχανή του γκαζόν της Honda μετρήθηκε επίσημα από τους ανθρώπους των ρεκόρ Guinness και πέτυχε χρόνο 6,29 δευτερόλεπτα για τα 0-100 μίλια ανά ώρα. Για την διαδικασία επιλέχθηκε η Jess Hawkins που έχει περάσει επίσης από το BTCC και θεωρήθηκε ικανή για να ελέγξει με επιτυχία τους 190 ίππους του 4κύλινδρου κινητήρα του Mean Mower Mk. 2 που έχουν να κινήσουν βάρος μόλις 140 κιλά, χωρίς τον οδηγό.

Για την επιτυχία του ρεκόρ ο Dave Hodgetts δήλωσε: Το πρώτο Mean Mower ήταν ένα απίστευτο μηχάνημα. Αλλά αυτή τη φορά το έχουμε φτάσει σε άλλο επίπεδο με την δεύτερη έκδοση του.Μετά το ρεκόρ υψηλότερης ταχύτητας το 2014 θέλαμε να κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό με ένα ρεκόρ επιτάχυνσης και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Η Team Dynamics έκανε φανταστική δουλειά και τα σέβη μας πάνε και στη Jess που ήταν αρκετά γενναία για να κάτσει πίσω από το τιμόνι.”