Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Με το RCZ R στη Col de Vence

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Με το RCZ R στη Col de Vence

ΝΕΑ

Video: Με το RCZ R στη Col de Vence

ΝΕΑ

Kαλύτερο πεδίο δοκιμής ενός σπορ μοντέλου από ένα γνωστό πέρασμα στις γαλλικής Άλπεις με εντυπωσιακές διαδρομές;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Peugeot που άφησε ελεύθερο το RCZ-R στη Col de Vence – μία φημισμένη διαδρομή λίγο πάνω από τη Νίκαια, που είναι φημισμένη στη κοινότητα των επαγγελματιών ποδηλατών αλλά προσφέρει και οδηγικές συγκινήσεις.

Εκεί λοιπόν διαδραματίστηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς videos της γαλλικής μάρκας όπου εμπιστεύεται τα αυτοκίνητα της σε bloggers. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και έχουμε να κάνουμε με το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της Peugeot, τους προσέφερε και «καθοδήγηση».

Advertisement
Advertisement

Αυτή ήρθε μέσω του οδηγού αγώνων Eric Helary, που το 1993 πανηγύρισε τη νίκη στον θρυλικό 24ωρο αγώνα Le Mans με ένα Peugeot 904. Ο 47χρονος Παριζιάνος με την πλούσια καριέρα σε αγώνες μονοθεσίων, sports cars αλλά και αυτοκινήτων Τουρισμού, κάνει αρχικά μία μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του RCZ-R των 270 PS αλλά και του πώς να κουμαντάρεις αυτή την ισχύ σε δρόμους που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες.

Στη συνέχεια, αφήνει τους bloggers να ανακαλύψουν μόνοι τους αρετές όπως η εντυπωσιακή ροπή του 1.6 lt THP κινητήρα που αγγίζει τα 33.6 kgm. Τις εντυπώσεις τους μπορείτε να τις δείτε πατώντας play.

Όσο για το Peugeot RCZ-R, έκανε τη πρώτη του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ στη Μεγάλη Βρετανία. Μπορείτε μάλιστα να δείτε και σχετικό video πατώντας εδώ.

Advertisement