Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ραντεβού την Κυριακή στον Άλιμο με τετράτροχες καλλονές

Ελλάδα 12:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ραντεβού την Κυριακή στον Άλιμο με τετράτροχες καλλονές

ΝΕΑ

Ραντεβού την Κυριακή στον Άλιμο με τετράτροχες καλλονές

ΝΕΑ

Ξεχωριστά οχήματα μίας άλλης εποχής θα παρελάσουν την Κυριακή 26 Μαίου στον παραλιακό πεζόδρομο του δήμου Αλίμου…

Advertisement
Advertisement

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Alimos Classic Car Sunday παίρνει σάρκα και οστά την Κυριακή 26 Μαΐου. Σε 400 μέτρα πεζόδρομου, θα φιλοξενηθούν 200 μοναδικά αυτοκίνητα προηγούμενων δεκαετιών και θα δώσουν την ευκαιρία στους φίλους των τεσσάρων τροχών να απολαύσουν από κοντά πραγματικά έργα τέχνης.

Επιπλέον και σύμφωνα με τους διοργανωτές θα υπάρχει και ειδικός χώρος για πολύ ιδιαίτερα οχήματα, σπάνια και μοναδικά.

Μοντέλα από μάρκες Ferrari, Jaguar, Lamborghini αλλά και επτά Lotus θα δώσουν άλλον αέρα στην εκδήλωση.

Από το Izetta στον… Kit

Advertisement
Advertisement

Το παρελθόν συναντάει το μέλλον, με το μοναδικό Izetta και το ξεχωριστό Fiat 500, πλάι στους σημερινούς ηλεκτροκίνητους απογόνους τους. Λίγα μέτρα πιο πέρα θα ποζάρει ο τηλεοπτικός… Kit, επικεφαλής μίας εντυπωσιακής ομάδας αμερικανικών muscle cars όπου οι γνήσιοι Petrolheads θα θαυμάσουν ανοιχτές τεράστιες Cadillac και επιβλητικές Stingray.

Η αξία των «εκθεμάτων» υπολογίζεται πάνω σε πολλά εκατομμύρια ευρώ αν και είναι δύσκολο να βάλει κάποιος ρεαλιστική τιμή σε μουσειακά κομμάτια.

Βραβεία και ωράριο…

Τα βραβεία που προβλέπονται (ωραιότερο κλασικό, πιο σημαντικό ιστορικό, πιο εντυπωσιακό future classic) θα δοθούν επιτόπου στο τέλος της εκδήλωσης και περιλαμβάνουν επίχρυσες αναμνηστικές πλακέτες, εντυπωσιακά άλμπουμ και σετ μεταλλίων της ΦΙΛΠΑ και «ελευθέρας» για το Cine Alimos όλο το καλοκαίρι.

Advertisement

Το ACCS V θα «ανοίξει τις πύλες του» για το κοινό στις 13:00, της Κυριακής 26 Μαΐου και τα τετράτροχα αριστουργήματα θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι τις 19:00.

Η είσοδος, είναι ελεύθερη.

Advertisement