Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Πώς θα είναι τα μελλοντικά Range Rover;

Ελλάδα 13:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι τα μελλοντικά Range Rover;

Jaguar Land Rover

Πώς θα είναι τα μελλοντικά Range Rover;

Jaguar Land Rover

Εξετάζοντας τη γκάμα της Land Rover σήμερα, ίσως με εξαίρεση το ιδιαίτερο Velar, δεν θα εκπλαγείτε από το στιλ των υπόλοιπων μοντέλων. Ωστόσο, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζει κάποια Range Rover που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

 

Το πρώτο από αυτά θα είναι ο αντικαταστάτης του μεγάλου Range Rover, το οποίο πρόκειται να δούμε επίσημα το 2021 χρησιμοποιώντας εξελικτική σχεδίαση. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία θα προχωρήσει περισσότερο στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιάσει ένα συμπαγές crossover πολυτέλειας το οποίο θα ήταν ικανό σε κάθε μορφής τερέν. Ο Gerry McGovern, διευθυντής σχεδιασμού της Land Rover, έδωσε το στίγμα του για το τι πρέπει να περιμένουμε: “Είμαστε πάντα πρωτοπόροι: Επιτρέψτε μου να το πω ακριβώς έτσι – αν οι Bentley και Rolls-Royce μπορούν να φτιάξουν SUV, εμείς δηλαδή τι να πούμε έχοντας μια τόσο μακρόχρονη εμπειρία;”. Θα είναι όμως αυτό το νέο μέλος της οικογένειας της εταιρίας ηλεκτρικό; Λοιπόν, η απάντηση είναι ίσως θετική, αλλά, ακόμα κι έτσι, το στυλ του θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βρετανοί επεκτείνουν την οικογένεια της Range Rover, τα Evoque και Velar αποτελούν τρανή απόδειξη γι ‘αυτό. Και για να δώσουμε την αξία που του αρμόζει στο νεοφερμένο, ο σχεδιασμός του Velar δείχνει αρκετά σεμνός μπροστά του. Έτσι, είτε μιλάμε για εξέλιξη είτε για επανάσταση στο στυλ, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας αποκαλύπτει πως ένα επόμενης γενιάς Range Rover θα μπορούσε να φανεί φουτουριστικό χωρίς να απομακρύνεται από την εταιρική ταυτότητα – σήμα κατατεθέν της βρετανικής φίρμας. Το έργο ανήκει στον σχεδιαστή Joaquin Obligado και αποτελεί μέρος μιας ομαδικής προσπάθειας που ολοκληρώθηκε με την αρωγή του πρώην σχεδιαστή της Jaguar Land Rover, Rossana Pronzato.