Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Quiz: Βρείτε τις… παραβάσεις

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Quiz: Βρείτε τις… παραβάσεις

ΝΕΑ

Quiz: Βρείτε τις… παραβάσεις

ΝΕΑ

Ο καθένας παρκάρει όπου θέλει και κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να γίνε σε… ένα λεπτό τη δουλειά του.

Advertisement
Advertisement

Πλησιάζουμε στη μέση του καλοκαιριού, οπότε το μυαλό μας είναι λογικό να βρίσκεται σε κάποια κοντινή αλλά και μακρινή παραλία. Το σίγουρο είναι πως όσο βρισκόμαστε στην πόλη ακόμα μαθαίνουμε να οδηγούμε και να δημιουργούμε το δικό μας κώδικά οδικής κυκλοφορίας και.. συμπεριφοράς.

Στο Newsauto αναρτούμε συχνά περίεργα από τους ελληνικούς δρόμους αλλά κάθε φορά πιστεύουμε πως τα έχουμε δει όλα. Αυτό συμβαίνει μέχρι να βγούμε και πάλι στο δρόμο και να διαπιστώσουμε, ιδίοις όμμασι, πως το σκεπτικό των οδηγών έχει να μας δώσει – οπτικά – πολλά ακόμη.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της σημερινής φωτογραφίας, όπου μπορείτε να δείτε και να προσπαθήσετε να μαντέψετε τον αριθμό των παραβάσεων του συγκεκριμένου οδηγού. Το σίγουρο είναι πως αν είχαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε αναφορικά με το παρκάρισμα, αφενός θα μας γέμιζε κοσμητικά επίθετα, αφετέρου ίσως μας έδινε την απάντηση πως το έχει αφήσει για… ένα λεπτό προκειμένου να κάνει γρήγορα τη δουλειά του. Όλα αυτά βέβαια χωρίς να σκεφτεί πως υπάρχουν, όχι μόνο και άλλοι οδηγοί στο δρόμο αλλά και πεζοί, άτομα με αναπηρία, μαμάδες με καροτσάκια

Advertisement
Advertisement

Από μία γρήγορη ματιά το συγκεκριμένο όχημα έχει παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο, έχει κλείσει τη ράμπα των αναπήρων ενώ βρίσκεται και ανάποδα στη λωρίδα. Μικροπράγματα θα πει κανείς καθώς πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο όμως αναρωτιόμαστε αν το ίδιο παρκάρισμα θα το είχε κάνει στο εξωτερικό.

Τελικά για όλα φταίνε οι άλλοι, η τροχαία ή εμείς οι ίδιοι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή: Το αυτοκίνητό σας γίνεται «ρουφιάνος» χωρίς να το ξέρετε!
Πότε ανοίγει αντιπροσωπεία Tesla στην Θεσσαλονίκη;
Αλλάζει όψη η Λεωφόρος Κηφισίας

Advertisement