Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακός πίνακας οργάνων για το Kia XCeed

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακός πίνακας οργάνων για το Kia XCeed

ΝΕΑ

Ψηφιακός πίνακας οργάνων για το Kia XCeed

ΝΕΑ

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Kia XCeed, το hatchbach Crossover της Kia στις 26 Ιουνίου, τόσο θα αποκαλύπτονται και περισσότερες λεπτομέρειές του. Αυτή τη φορά η εικόνα teaser αφορά τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ελέγχου του.

Advertisement
Advertisement

 

Το Kia XCeed τοποθετείτε δίπλα στα Ceed, Ceed Sportswagon και Proceed, συμπληρώνοντας το κενό ανάμεσα στα Stonic και Sportage στην γκάμα SUV της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εικόνες που αποκαλύφθηκαν αφορούν το προφίλ του XCeed και δείχνουν το sporty σχήμα του crossover hatchback. Στις τελευταίες φωτογραφίες, που… διέρρευσαν φαίνεται καθαρά το εσωτερικό και το ψηφιακό ταμπλό. Το νέο XCeed θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας με οθόνη 12, 3- ιντσών (high-resolution 1920×720-pixel), η οποία θα δίνει λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης (turn-by-turn), δυνατότητα ρύθμισης του ηχοσυστήματος και του τηλεφώνου καθώς και pop-up ανακοινώσεις για την κατάσταση του οχήματος και τα συστήματα ασφαλείας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υπάρχει τετρακίνητη έκδοση, αλλά ηλεκτρονικά βοηθήματα για «ελαφριά» εκτός δρόμου οδήγηση και ενισχύσεις στην ανάρτηση. Μαζί με τις βενζινοκίνητες εκδόσεις αναμένουμε και μία plug-in υβριδική. Η επίσημη παρουσίασή του Kia XCeed θα γίνει στις 26 Ιουνίου.

Advertisement