Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακό σκίτσο της BMW M2 με μικρή μάσκα

Ελλάδα 11:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακό σκίτσο της BMW M2 με μικρή μάσκα

ΝΕΑ

Ψηφιακό σκίτσο της BMW M2 με μικρή μάσκα

ΝΕΑ

Αν η BMW αποφάσιζε να… περιορίσει λίγο το μέγεθος του χαρακτηριστικού αεραγωγού στη μάσκα, η επόμενη γενιά της M2 θα ήταν αρκετά όμορφη όπως φαίνεται και από το σχετικό render.

Advertisement
Advertisement

Ένας φανατικός του μοντέλου, έκανε την –ψηφιακή- πρόβλεψη για το πώς θα ήταν η Μ2 με μικρότερη γρίλια στη μάσκα και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον. Δεδομένου και του γεγονότος πως χρονικά, απέχουμε αρκετά από την επίσημη παρουσίαση της συγκεκριμένης έκδοσης του μοντέλου, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και η συνολική προσέγγιση- αν και εν προκειμένω, η ψηφιακή απεικόνιση μοιάζει να έχει βασιστεί ιδιαίτερα πάνω στην απερχόμενη γενιά της Μ2 και δεν έχει «ακρότητες» σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Το σίγουρο είναι πως με τη «στενή» γρίλια μπροστά, το μοντέλο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αισθητικής άποψης, μια και η Μ2 εμφανίζεται πιο κομψή από όσο το σύγχρονο trend της μάρκας με τα μεγάλα ανοίγματα εμπρός, επιβάλλει. Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση, η νεά Μ2 που αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της το 2022, θα έχει κατά πάσα πιθανότητα το 3λιρο turbo 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα με μια απόδοση που θα είναι κοντά στους 450 ίππους.