Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακή απεικόνιση του νέου Ford Focus RS

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ψηφιακή απεικόνιση του νέου Ford Focus RS

ΝΕΑ

Ψηφιακή απεικόνιση του νέου Ford Focus RS

ΝΕΑ

Η έλευση του νέου Ford Focus έχει ανοίξει ένα νέο κύκλο αναμονής για τις γρήγορες εκδόσεις και κυρίως για το Focus RS που πάντα βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων προτάσεων στα καυτά χάτσμπακ.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η πιο πιπεράτη έκδοση του νέου Focus είναι η ST Line καθώς το πραγμάτικό ST αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν την άφιξη του σκληροπυρηνικού RS.

Αν και ακόμα τα δεδομένα γύρω από το RS είναι ελάχιστα αυτό δεν εμποδίζει τους σχεδιαστές που ασχολούνται με ψηφιακές απεικονίσεις να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές σχετικά με την εικόνα που θα μπορούσε να έχει ο γρήγορο Ford.

Μια από αυτές κυκλοφόρησε πρόσφατα στο instagram και δείχνει μια πιθανή εκδοχή του Focus RS που έχει στοιχεία εμπνευσμένα από το προηγούμενο τα οποία όμως έχουν ενσωματωθεί στη σιλουέτα του νέου Focus. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει ακόμα εάν αυτή η εικόνα θα πλησιάζει την πραγματικότητα καθώς η Ford μας έχει συνηθίσει σε αρκετά τολμηρές αισθητικές επεμβάσεις στα προηγούμενα RS.

Advertisement
Advertisement

fordfocusrs4567654harpi640