Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προβλήματα σε ΚΤΕΟ στην Κρήτη!

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προβλήματα σε ΚΤΕΟ στην Κρήτη!

ΝΕΑ

Προβλήματα σε ΚΤΕΟ στην Κρήτη!

ΝΕΑ

Ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Τεχνικού Ελέγχου αρνείται προκλητικά να εξοφλήσει τους συνεργάτες του.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η αγορά των ΚΤΕΟ να έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου ωστόσο καμία επιχείρηση του κλάδου έως σήμερα δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όπως συμβαίνει σε άλλους κλάδους από το χώρο του αυτοκινήτου.

Πόσες φορές έχουμε γράψει ή ακούσει για «κανόνια» μεγατόνων στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου ή για λουκέτα και απολύσεις σε εμπορίες αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Τώρα όπως φαίνεται ήρθε η σειρά των ΚΤΕΟ, όχι όλων βέβαια, αλλά κάποιου συγκεκριμένου που εδρεύει στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ από την Κρήτη ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση αποφάσισε να σταματήσει να πληρώνει τους συνεργάτες του με την αιτιολογία ότι: «Έτσι γουστάρω! Και δεν μπορεί κανείς να μου κάνει τίποτα!»

Με αυτή την λεβεντιά που σίγουρα δεν διακρίνει τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της Κρήτης ο επιχειρηματίας αποφάσισε να μην τακτοποιήσει τις οφειλές του όπως ορίζουν και οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τους προμηθευτές και συνεργάτες του αλλά να τους γράψει στα παλιότερα των υποδημάτων του.

Advertisement

Η είδηση της μη εξόφλησης των συνεργατών του ήδη έχει μαθευτεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιες τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν έχουν δεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την είδηση ότι δεν πληρώνει ο πελάτης τους και μάλιστα δόθηκε εντολή να περάσουν από… κόσκινο τα δάνειά του και να εξεταστεί εκ νέου ολόκληρος ο τραπεζικός δανεισμός που έχει λάβει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.

Οι συνεργάτες του ΚΤΕΟ που έχουν μείνει απλήρωτοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ώστε να κινηθούν νομικά εναντίον του όλοι μαζί και να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους όπως ορίζουν οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

Advertisement

Επίσης από την συγκεκριμένη εξέλιξη έχουν θορυβηθεί και τα υπόλοιπα ΚΤΕΟ της Κρήτης καθώς εκτιμούν ότι τέτοιες ενέργειες προκαλούν δυσάρεστες εντυπώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο αλλά και προβλήματα με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

 

Φωτογραφία: Αρχείου – Eurokinisi

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη για ΚΤΕΟ: Σε 1,66 εκατ. ελέγχους κόπηκαν μόλις 21 αυτοκίνητα!
Αλλάζει ο έλεγχος των κοτσαδόρων στα ΚΤΕΟ
ΚΤΕΟ: Στο στόχαστρο τα diesel και τα γυρισμένα χιλιόμετρα