Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου μικρού SUV της VW

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου μικρού SUV της VW

ΝΕΑ

Το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου μικρού SUV της VW

ΝΕΑ

Η VW έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου της μικρού SUV, το οποίο θα ονομαστεί T-Cross και θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από το VW T-Roc. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW T-Cross αντλεί την ονομασία του από το πρωτότυπο μοντέλο T-Cross Breeze που είχε παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016, με τη διαφορά βέβαια ότι το μοντέλο παραγωγής έχει «κλειστή» και όχι «ανοιχτή» οροφή.

Όπως μπορούμε να δούμε και στο σκίτσο, το αμάξωμα θα έχει αρκετά «φουσκώματα» και νευρώσεις, με το κάθετο πίσω τμήμα του να υιοθετεί μια ενιαία λωρίδα για τα LED φώτα. Στο εμπρόσθιο μέρος, με βάση και το video με τα σκίτσα του μοντέλου που μπορείτε να δείτε παρακάτω, αναμένεται να έχουμε μια αρκετή δυναμική εικόνα, με τονισμένη μάσκα και ντιζαϊνάτες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία του, το νέο VW T-Cross θα έχει μήκος 4.107 χλστ. όντας από τα πλέον compact της κατηγορίας, θα βασιστεί πάνω στην MQB A0 πλατφόρμα του Ομίλου VW, ενώ θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, παρά τις compact διαστάσεις του το νέο T-Cross θα προσφέρει πολύ καλά επίπεδα ευρυχωρίας στο εσωτερικό του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων και πίσω συρόμενο κάθισμα.

Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε το ερχόμενο φθινόπωρο, όταν και είναι προγραμματισμένο να γίνει η επίσημη αποκάλυψή του.