Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πρώτη ηλεκτρική Maserati θα μας σοκάρει!

Ελλάδα 3:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρώτη ηλεκτρική Maserati θα μας σοκάρει!

ΝΕΑ

Η πρώτη ηλεκτρική Maserati θα μας σοκάρει!

ΝΕΑ

Αποφασισμένη να μην ακολουθήσει την πεπατημένη αλλά να ταράξει τα νερά σε ότι αφορά στα ηλεκτρικά οχήματα, είναι η Maserati! Η ιταλική μάρκα ετοιμάζει το πρώτο της EV αλλά υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Αυτό υποσχέθηκε ο επικεφαλής μηχανολογίας της Maserati, Roberto Fedeli, σε συνέντευξή του στο C&D.

«Θα είμαστε οι τελευταίοι στην κατηγορία που θα δημιουργήσουμε EV, άρα θα πρέπει να ετοιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι πολύ διαφορετικό. Το να κάνουμε απλά ένα αντίπαλο δέος για την Tesla, δεν θα ήταν καλή ιδέα. Στα ηλεκτρικά οχήματα, νιώθεις το βάρος τους. Η ροπή και η ισχύς έχουν ενδιαφέρον για μερικά δευτερόλεπτα αλλά μετά, το αυξημένο βάρος δεν σου επιτρέπει να ευχαριστηθείς την οδήγηση σε κανονικούς δρόμους. Αυτό δεν  εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία της μάρκας που εκπροσωπούμε και πρέπει να το λύσουμε», είπε ο Ιταλός.

Advertisement
Advertisement

roberto-fedeli640

Όπως χαρακτηριστικά είπε κλείνοντας, «…πρέπει να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που θα δίνει την αίσθηση μίας Maserati, ακόμα κι αν δεν θα ακούγεται σαν Maserati».

Ωστόσο ο Fedeli δεν αποκάλυψε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τα αποκαλυπτήρια του εν λόγω μοντέλου. Πρέπει όμως να θεωρούμε δεδομένο πως το FCA Group θέλει να το δει το συντομότερο δυνατό!