Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το επόμενο Civic

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη γεύση από το επόμενο Civic

ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το επόμενο Civic

ΝΕΑ

Η έκθεση της Γενεύης αποδεικνύεται ο χώρος παρουσίασης κάθε νέου Honda. Για φέτος η ιαπωνική μάρκα ετοίμασε την πρωτότυπη έκδοση του νέου Civic hatchback, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2017. Και η νέα γενιά του 5θυρου Civic θα κατασκευάζεται στο Σουίντον της Μ. Βρετανίας, ενώ θα εξάγεται και στις ΗΠΑ όπου κυκλοφορεί ήδη το νέο Civic sedan.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το πρώτο επίσημο σκίτσο μας δίνει μία πρώτη γεύση του hatch αμαξώματος και συγκεκριμένα το πίσω μέρος. Η σχεδίαση αποτελεί εξέλιξη του σημερινού μοντέλου, με τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C» να ενώνονται με την αεροτομή, ενώ ο εντυπωσιακός προφυλακτήρας φιλοξενεί στο κάτω μέρος του την κεντρικά τοποθετημένη διπλή απόληξη της εξάτμισης. Βέβαια πάντα η έκδοση παραγωγής περνάει από το απαραίτητο «φιλτράρισμα».

Η Honda επιβεβαιώνει ότι οι πρώτες παραδόσεις του υβριδικού supercar NSX θα αρχίσουν εντός του έτους. Παράλληλα στη Γενεύη θα κάνει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα το αυτοκίνητο υδρογόνου Clarity (με αυτονομία 700 km), ενώ θα παρουσιαστεί και μία πρωτότυπη εκδοχή του Jazz, το Keenlight Concept, με την οποία τονίζονται οι δυνατότητες εξατομίκευσης του δημοφιλούς σουπερμίνι.

Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto.gr θα βρίσκεται στη Γενεύη στις αρχές Μαρτίου και – όπως πάντα – θα προσφέρει την πληρέστερη κάλυψη της έκθεσης.

Οι Ευρωπαίοι περιμένουν πώς και πώς το NSX

Οι Ευρωπαίοι περιμένουν πώς και πώς το NSX