Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη ανανέωση για το Suzuki Celerio

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτη ανανέωση για το Suzuki Celerio

ΝΕΑ

Πρώτη ανανέωση για το Suzuki Celerio

ΝΕΑ

Η Suzuki αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης γενιάς του Celerio, την οποία αναμένουμε και στη χώρα μας μέσα στο 2018. Η ανανέωση αυτή εξασφαλίζει πιο μοντέρνο look, αλλά και ένα πιο ποιοτικό εσωτερικό στο ιαπωνικό μίνι. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ειδικά λοιπόν στο πεδίο της εμφάνισης, το ανανεωμένο Suzuki Celerio αποκτά μια νέα εμπρόσθια γρίλια με χρώμιο, αλλά και έναν νέο προφυλακτήρα με τραπεζοειδές πλέγμα, που τονίζει το δυναμισμό του, καθώς και με νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο «φρεσκαρισμένος» προφυλακτήρας και η ελαφρώς αλλαγμένη πόρτα του χώρου αποσκευών.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Suzuki φρόντισε να τονίσει τον ποιοτικό χαρακτήρα του Celerio χαρίζοντάς του νέες επενδύσεις στο ταμπλό, πιο ανοιχτόχρωμα υλικά με διχρωμία, αλλά και ανανεωμένα υφάσματα στα καθίσματα για πιο ποιοτική αίσθηση.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά του μέρη, η Suzuki δεν ανακοινώνει κάποια αλλαγή για το μοτέρ ή τα κιβώτια του Celerio και έτσι παραμένει ο 1.000άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 68 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων ή αυτόματο CVT.

Advertisement
Advertisement

Celerio facelift2

Celerio fl 640