Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες teaser εικόνες του ανανεωμένου Range Rover Evoque

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες teaser εικόνες του ανανεωμένου Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Πρώτες teaser εικόνες του ανανεωμένου Range Rover Evoque

ΝΕΑ

Η Jaguar-Land Rover ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες τη ανανεωμένη γενιά του compact SUV μοντέλου Evoque. Ήδη οι πρώτες teaser πρωτότυπες εικόνες, κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σχεδόν εννέα χρόνια μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Evoque και συνολικά πάνω από 750.000 πωλήσεις, η Land Rover ισχυρίζεται ότι το ανανεωμένο μοντέλο της θα θέσει νέα πρότυπα στους τομείς της σχεδίασης, των μεταφορικών ικανοτήτων και της οικονομίας καυσίμου.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις εικόνες, το ανανεωμένο Evoque δεν θα αλλάξει δραματικά την σχεδιαστική του φιλοσοφία, συνεχίζοντας να διατηρεί το γοητευτικό προφίλ του προκατόχου του. Οι όποιες αλλαγές επικεντρώνονται στην σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, τα οποία ακολουθούν το μοτίβο του μεγαλύτερου Velar. Ομοίως και στο εσωτερικό, όπου πλέον θα κυριαρχούν δύο οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα και άλλη μία ψηφιακή στον πίνακα οργάνων.

Το ανανεωμένο Evoque θα χρησιμοποιεί μία εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας D8, ενώ το συνολικό μήκος θα είναι αυξημένο, με κοντύτερο όμως μεταξόνιο. Χάρη στη νέα αρχιτεκτονική της πλατφόρμας, θα υιοθετήσει μια ήπιας μορφής υβριδική τεχνολογία όπου ένα παράλληλο ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt θα αναλάβει να λειτουργεί επικουρικά στον κινητήρα. Σε ότι αφορά το τελευταίο, η γκάμα των συνόλων θα συνεχίσει να διαθέτει τα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα 2,0 λίτρων Ingenium.

Advertisement

2020-range-rover-evoque-teaser (1)