Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Renault Megane RS

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες του νέου Renault Megane RS

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Renault Megane RS

ΝΕΑ

O «κατασκοπευτικός» φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο Renault Megane RS να πραγματοποιεί δοκιμές. Το μοντέλο εμφανίζεται με ελάχιστη κάλυψη, αλλά όχι με την τελική του μορφή.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Μερικές ακόμα κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Megane RS έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.  Αν και το καμουφλάζ είναι σχεδόν ανύπαρκτο δείχνοντας μας ουσιαστικά ένα σύνολο πολύ κοντά στην υπάρχουσα έκδοση GT, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική μορφή θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα πιο μυώδες αμάξωμα, εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερή εισαγωγή αέρα και ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα του μοντέλου τοποθετείται χρονικά στα τέλη του 2017 (ίσως και στις αρχές του 2018) και θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρο αμάξωμα. Σε μηχανικό επίπεδο, το μικρομεσαίο μοντέλο δια χειρός RenaultSport, θα εξοπλίζεται με τούρμπο μοτέρ απόδοσης άνω των 300 ίππων, ενώ θα είναι και πάλι προσθιοκίνητο (πιθανότητα θα διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης). Τέλος, για το συγκεκριμένο project  o επικεφαλής του τμήματος RenaultSport, Patrice Ratti, έχει δηλώσει ότι το νέο Megane RS θα γράψει και πάλι χρόνους στην πίστα του Nurburgring.