Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Honda Civic Type R

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώτες εικόνες του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Μερικά 24ωρα πριν την επίσημη αποκάλυψη του κορυφαίου Honda Civic στην έκθεση της Γενεύης, διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες εικόνες του Type R.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις πρώτες εικόνες-χαμηλής ανάλυσης-που έχουμε στα χέρια μας, σχεδιαστικά το νέο Type R βασίζεται πάνω στο 5θυρο αμάξωμα του νέου Civic. Στο εμπρόσθιο μέρος έχουμε έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα, με carbon σπόιλερ, διαφορετική γρίλια για τη μάσκα, αλλά και ένα νέο καπό με εισαγωγή για τον αέρα στο πάνω μέρος. Πίσω, φαίνεται να διατηρούνται-όπως και στο πρωτότυπο- οι τρεις κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης. Υπάρχει επίσης carbon διαχύτης, μια μεγάλη αεροτομή, αλλά και ειδικά αεροδυναμικά ένθετα στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

Στα τεχνικά μέρη τώρα, το νέο Civic Type R θα έρθει με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του turbo 2λιτρου VTEC κινητήρα του τωρινού μοντέλου και η απόδοση αναμένεται να ξεπεράσει τα 320 άλογα. Σε ό,τι αφορά στην παραγωγή του, η Honda ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο Civic Type R θα ξεκινήσει την κατασκευή του στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Σουίντον της Μεγάλης Βρετανίας το καλοκαίρι, ώστε να προσφερθεί στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και -για πρώτη φορά- τη Βόρεια Αμερική.

Αναμονή, λοιπόν, μερικές ημέρες ακόμη για τα πλήρη τεχνικά στοιχεία του νέου hot ιαπωνικού μικρομεσαίου μοντέλου.

 

Advertisement

 

 

Advertisement