Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες του Audi RS Q4

Ελλάδα 18:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες φωτογραφίες του Audi RS Q4

ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες του Audi RS Q4

ΝΕΑ

H Audi φαίνεται πως ξεκίνησε τις δοκιμές της γρήγορης έκδοσης RS του αναμενόμενου coupe-SUV Q4.

Advertisement
Advertisement

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο δοκιμών που πιθανότατα πρόκειται για το RS Q4. Η γρήγορη έκδοση του Q4 αναμένεται πως θα χρησιμοποιεί τα ίδια μηχανικά στοιχεία του δίδυμου RS Q3, κάτι που σημαίνει πως θα φορά τον 2.5λιτρο, πεντακύλινδρο TFSI σε συνδυασμό με τετρακίνηση Quattro και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατες πληροφορίες η ισχύς του RS Q4 θα αγγίζει τους 420 ίππους προκειμένου το νέο μοντέλο να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την επίσης αναμενόμενη Mercedes-AMG GLA 45.

Το αυτοκίνητο δοκιμών δείχνει να έχει την τελική μορφή του RS Q4 παραγωγής. Οι διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις εστιάζουν στους ανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τις πλαϊνές ποδιές, τους μεγαλύτερους τροχούς που είναι απαραίτητοι για τη φιλοξενία των φρένων υψηλής απόδοσης, καθώς και από τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Το RS Q4 αναμένεται να συνοδεύεται από ενεργητική ανάρτηση και να έχει φαρδύτερα μετατρόχια σε σχέση με τις απλές εκδόσεις ενώ διαφορετική χαρτογράφηση θα έχει πιθανότατα και η τετρακίνηση.

Βέβαια η έλευση της γρήγορης έκδοσης δεν αναμένεται στο άμεσο προσεχές διάστημα καθώς ακόμα περιμένουμε την παρουσίαση του απλού Q4 που πιθανότατα θα γίνει στη Γενεύη, χωρίς όμως αυτό να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Advertisement

 

Advertisement