Πρώτες φωτογραφίες από το Honda HR-V | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Πρώτες φωτογραφίες από το Honda HR-V

Όπως είχαμε επιβεβαιώσει πρώτοι στο NewsAuto.gr, τα διακριτικά HR-V επιστρέφουν στην Ευρώπη με ένα νέο μοντέλο που θα κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι του Παρισιού.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ([email protected])

Το NewsAuto.gr είχε επιβεβαιώσει πρώτο την ονομασία του νέου κόμπακτ SUV, μέσω του οποίου θα επανέλθουν τα διακριτικά HR-V (από το 2006, όταν και διακόπηκε η παραγωγή του μοντέλου). Εδώ βλέπετε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ευρωπαϊκής έκδοσης, καθώς στην Ασία έχει ήδη παρουσιαστεί και κυκλοφορεί ως Vezel. Το νέο HR-V έχει οπτικά μικρές έως απαρατήρητες αλλαγές (πάντα σε σχέση με το Vezel) και εντοπίζονται στην μάσκα, στους προβολείς και στους εξωτερικούς καθρέπτες. Για την ώρα δεν υπάρχουν εικόνες από το εσωτερικό, αλλά και εκεί περιμένουμε εξίσου διακριτικές διαφορές.

Εκτός απροόπτου, η γκάμα θα περιλαμβάνει τον αξιόλογο 1.6 i-DTEC πετρελαιοκινητήρα που κινεί και το μεγαλύτερο CR-V, ενώ ένας νέος 1.500άρης βενζινοκινητήρας θα αποτελέσει την βασική πηγή ισχύος σε μία νέα υβριδική διάταξη, όπως έχουμε γράψει. Σύμφωνα με νέα στοιχεία οι νέοι turbo βενζινοκινητήρες μετατίθενται για αργότερα, περισσότερα προσεχώς!

Log In or Create an account