Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Προστασία και Ασφάλεια σε κάθε σας μετακίνηση!

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προστασία και Ασφάλεια σε κάθε σας μετακίνηση!

Car Gadget

Προστασία και Ασφάλεια σε κάθε σας μετακίνηση!

Car Gadget

Η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει προστασία και ασφάλεια σε κάθε σας μετακίνηση, προσφέροντας  μια σειρά από ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής συνδυάζουν τις απαραίτητες καλύψεις με ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντάς σας ασφάλεια και σιγουριά. Συγκεκριμένα, η Εθνική Ασφαλιστική δημιούργησε τρία προγράμματα ασφάλισης οχημάτων “Αuto Protect”, τα οποία αφορούν τόσο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες.

Αναλυτικότερα, τοπρόγραμμα, «Αuto Protect Classic – Προνομιακή επιλογή» αποτελεί την προσιτή λύση και προσφέρει κάλυψη της υποχρεωτικής από το Νόμο Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης τόσο για αυτοκίνητα όσο και μοτοσυκλέτες ενώ συμπεριλαμβάνει τις  απαραίτητες καλύψεις τόσο για το όχημα όσο και τον οδηγό. Επίσης, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια σειρά από προαιρετικές καλύψεις, όπως η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα οδηγού και η θραύση κρυστάλλων που μπορεί να τις επιλέξει ο ασφαλισμένος ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το πρόγραμμα «Auto Protect Extra – Έξτρα κάλυψη» απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, επιπλέον των καλύψεων του παραπάνω πακέτου, την προστασία του αυτοκινήτου τους από απρόοπτους κινδύνους. Στο πακέτο καλύψεων περιλαμβάνεται η πυρκαγιά, η κλοπή και τα φυσικά φαινόμενα -συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσης. Ακόμη, το πακέτο Αuto Protect Extra προσφέρει την κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, τη νομική προστασία και προαιρετικά την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, το πρόγραμμα «Auto Protect Premium – Πλήρης προστασία» απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν την πλήρη προστασία του οχήματός τους από απρόοπτους κινδύνους. Έτσι, το πακέτο Αuto Protect Premium, επιπλέον των καλύψεων των προηγούμενων πακέτων, συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής. Τα προγράμματα «Auto Protect» μπορείτε να τα αγοράσετε είτε  on line στο www.ethniki protect.gr, είτε στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε  να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στο 181 89 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο www.ethniki-asfalistiki.gr

 

Advertisement

 

 

Advertisement