Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Την “πάτησε” με το υγραέριο και το ΚΤΕΟ του ζήτησε να το βγάλει

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Την “πάτησε” με το υγραέριο και το ΚΤΕΟ του ζήτησε να το βγάλει

ΝΕΑ

Απίστευτο: Την “πάτησε” με το υγραέριο και το ΚΤΕΟ του ζήτησε να το βγάλει

ΝΕΑ

Μια απίστευτη ιστορία έζησε ιδιοκτήτης οχήματος που τοποθέτησε συσκευή υγραερίου στο όχημά του με βάση την χαμηλότερη τιμή.

Advertisement
Advertisement

Προσοχή που τοποθετείται κάποιο σύστημα υγραεριοκίνησης ή φυσικού αερίου καθώς όπως αποδεικνύεται μπορεί να βρεθείτε και μπλεγμένοι. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πάρα πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να τοποθετήσουν κάποιο σύστημα υγραεριοκίνησης ή αεριοκίνησης στο όχημά τους ώστε να μειώσουν το κόστος χρήσης.

Ωστόσο όπως φαίνεται από την καταγγελία ιδιοκτήτη ΙΧ ο οποίος τοποθέτησε σύστημα υγραερίου στο όχημά του «έχασε» τις πινακίδες κυκλοφορίας του από την Τροχαία λόγω έλλειψης Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου!

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει στο Newsauto.gr χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα να τοποθετήσω σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό μου για να μειώσω το κόστος χρήσης. Στη συνέχεια έκανα μια μικρή έρευνα της αγοράς και επέλεξα κάποιο από τα πιο φθηνά συστήματα υγραεριοκίνησης της αγοράς για να μειώσω το κόστος τοποθέτησης. Οι τεχνικοί που τοποθέτησαν το σύστημα υγραεριοκίνησης με ενημέρωσαν πως έπρεπε να πραγματοποιήσω και κάποιες εργασίες επισκευής στο όχημά μου ώστε να περάσει από ΚΤΕΟ καθώς έληγε.

Έτσι και έγινε καθώς οι μηχανικοί μου παρέδωσαν το αυτοκίνητό μου με το σύστημα υγραερίου τοποθετημένο και μου είπαν πως μέσα στο ντουλαπάκι είχαν τοποθετήσει τα έγγραφα του ΚΤΕΟ. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε τον Οκτώβριο του 2017 οπότε θεώρησα ότι ο επόμενος έλεγχος σε ΚΤΕΟ θα πραγματοποιούνταν φέτος τον Οκτώβριο.

Ωστόσο σε έλεγχο που μου έκανε η Τροχαία έχασα τις πινακίδες κυκλοφορίας μου καθώς ανακάλυψα πως το έγγραφο του ΚΤΕΟ ανέγραφε πως το αυτοκίνητό μου είχε κοπεί και έπρεπε να είχε περάσει από επανέλεγχο μέσα στις επόμενες 20 ημέρες!

Advertisement

Επίσης αντιλήφθηκα πως στις παρατηρήσεις του εγγράφου από το ΚΤΕΟ ανέγραφε μεταξύ άλλων και απεγκατάσταση συστήματος υγραερίου!

Advertisement

Αφού πήγα στο ΚΤΕΟ και πέρασα το αυτοκίνητο και παρέλαβα και πάλι τις πινακίδες του οχήματός μου από την Τροχαία άρχισα να ψάχνω τι ακριβώς έχει γίνει με το ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητό μου. Αρχικά επικοινώνησα με το ΚΤΕΟ που το είχε κόψει και η κοπέλα της γραμματείας με διαβεβαίωσε πως το όχημά μου είχε κοπεί και πως οι ελεγκτές είχαν πιστοποιήσει την απεγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης!

Κατόπιν επικοινώνησα με το συνεργείο που μου τοποθέτησε το σύστημα υγραεριοκίνησης και εκείνοι με την σειρά τους αφού βρήκαν τον φάκελο του αυτοκινήτου με ενημέρωσαν πως όντως το όχημα είχε κοπεί και πως με είχαν… ενημερώσει!

Ωστόσο πραγματοποίησα και δεύτερο τηλεφώνημα στο ΚΤΕΟ που είχε κόψει το όχημά μου αναζητώντας την αιτιολογία της απεγκτάστασης του συστήματος υγραεριοκίνησης και ως διά μαγείας μια άλλη κοπέλα μου είπε ότι το αυτοκίνητό μου είχε περάσει κανονικά τον έλεγχο και δεν είχε κοπεί!

Advertisement

Μετά την εμπειρία που αποκόμισα τόσο από το φθηνό συνεργείο τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης όσο και από το ΚΤΕΟ θα ήθελα να επισημάνω και σε άλλους ιδιοκτήτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιλογή του συνεργείου τοποθέτησης κάποιου συστήματος υγραεριοκίνησης και αντί για κερδιμένοι να βγουν χαμένοι! Όσον αφορά στο ΚΤΕΟ που οι υπάλληλοί του αλλάζουν γνώμη και αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι γίνεται…

Συνεχίστε την καλή δουλειά μπας και γλιτώσει κανένας κακομοίρης από τους απατεώνες που υπάρχουν στην αγορά!».