Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσλήψεις για το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο…

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσλήψεις για το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Προσλήψεις για το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο…

ΝΕΑ

Ο δημιουργός του Chaos έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας νέους συνεργάτες για συγκεκριμένη ειδικότητα που να έχουν όρεξη για νέα πράγματα και δουλειά.

Advertisement
Advertisement

Ο Σπύρος Πανόπουλος είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ρίξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ετοιμάζει το ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία Chaos.

Το ultra car όπως ο ίδιος το ονομάζει, μπορεί να έχει αργήσει να κυκλοφορήσει και να υπάρχει… γκρίνια από την πλευρά των φίλων του αυτοκινήτου, όμως όπως δείχνουν τα δεδομένα η ώρα της αποκάλυψης του πραγματικού οχήματος δεν θα αργήσει.

Όπως γνωρίζουμε και από το ρεπορτάζ, το Chaos μπορεί να έχει ξεφύγει από το χρονοδιάγραμμα αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν οι εργασίες πάνω σε αυτό.

Advertisement
Advertisement

 

Πού θα στείλετε βιογραφικά

Αναμένοντας λοιπόν την ώρα που ένα τέτοιου είδους αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους, ο Σπύρος Πανόπουλος έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας επαγγελματίες, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα ψάχνει τεχνίτες σύνθετων υλικών που να έχουν όρεξη για νέα πράγματα και να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Advertisement

Όσοι ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μισθολογικά με την SPA (Spyros Panopoulos Automotive) μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στο e mail: career@spyrospanopoulos.com και ίσως γίνουν και αυτοί μέρος της ιστορίας που θα γραφεί σύντομα…

 

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι πρωταθλήτριες εταιρείες αυτοκινήτου στο ελληνικό Instagram
Η Κλόι Καρντάσιαν μας θυμίζει πόσο… φτωχοί είμαστε (+video)
Τι ετοιμάζει με απόλυτη μυστικότητα η Ford;

Advertisement