Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσεχώς και Skoda Karoq vRS;

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσεχώς και Skoda Karoq vRS;

ΝΕΑ

Προσεχώς και Skoda Karoq vRS;

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της επίσημης αποκάλυψης του νέου οχήματος ελεύθερου χρόνου της Skoda, του Karoq, ο διευθύνων σύμβουλος της φίρμας, Bernhard Maier, άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξει και ισχυρή έκδοση με τα δυο κεφαλαία λατινικά «vRS».

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Maier έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα, δηλώνοντας ευθαρσώς πως υπάρχει κοινό το οποίο θα ήθελε έκδοση επιδόσεων ακόμη και σε ένα ημίψηλο όχημα ικανό να αφήνει ενίοτε και την άσφαλτο και πως δεν πρέπει να απογοητευθεί αυτό με τη μη παρουσία της στη διαθέσιμη γκάμα. Συγκεκριμένα υποστήριξε με νόημα:

«Έχουμε στοιχεία  από τους πελάτες της Skoda, τα οποία αποδεικνύουν πως υπάρχει ζήτηση για ένα SUV με το λογότυπο vRS, μάλιστα αυτό να έχει όλα τα συστατικά που κάνουν vRS ένα Skoda. Το ψάχνουμε. Δεν πήραμε οριστική απόφαση ακόμη. Αλλά είναι βέβαιο πως θα υπάρξει ουσιαστική συζήτηση γι’ αυτό το θέμα».

Advertisement
Advertisement

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο μοτέρ θα επιστρατευθεί από την πλούσια γκάμα του ομίλου Volkswagen για να δώσει φτερά στο νέο Karoq. Το βέβαιο είναι πως υπάρχουν αρκετές λύσεις βενζίνης με turbo, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν καλές επιδόσεις στο ογκώδες αμάξωμα του νέου Skoda. Αναμένουμε κι εμείς νεότερα…