Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς πώληση μία BMW M3 «DTM Edition»

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς πώληση μία BMW M3 «DTM Edition»

ΝΕΑ

Προς πώληση μία BMW M3 «DTM Edition»

ΝΕΑ

Οι λάτρεις των καθαρόαιμων μοντέλων της BMW και ειδικά της Μ3 μπορούν να αποκτήσουν μία σπάνια έκδοσή της, βαμμένη σε φανταχτερό χρώμα.

Advertisement
Advertisement

 

Σίγουρα, η BMW M3 (E30) θεωρείται ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σπορ αυτοκίνητα των τελευταίων δεκαετιών, που πλέον είναι και συλλεκτικό. Μία από τις πιο ιδιαίτερες εκδόσεις της, είναι η «DTM Edition» η οποία πωλείται μέσω της ιστοσελίδας www.classicdriver.com στην τιμή των 90.000 δολαρίων. Η συγκεκριμένη καλλονή από το Μόναχο έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες μετατροπές για να μπορεί να ξεχωρίζει σε σχέση με αντίστοιχες εκδόσεις. Όπως για παράδειγμα την διαφορετική ρύθμιση της ανάρτησης τόσο εμπρός, όσο και πίσω και την τοποθέτηση νέας πίσω carbon αεροτομής Sport EVO. Αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Η M3 «DTM Edition» φορά ζάντες της BBS με μπουλόνια από τιτάνιο, νέα πολλαπλή εξαγωγής, νέα εξάτμιση, ενώ είναι βαμμένη σε χρώμα Speed Yellow.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, μπαίνοντας στο εσωτερικό, κυριαρχούν τα αγωνιστικά καθίσματα της Recaro με ζώνες έξι σημείων, το σπορ τιμόνι και η εκτενής χρήση ανθρακονήματος. Κάτω από το καπό της συγκεκριμένης M3 βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 2,3 λίτρων, ο οποίος όπως δηλώνει ο προηγούμενος κάτοχός της έχει διανύσει μόλις 2.000 km, με την απόδοσή του να φτάνει τους 195 PS. Παρά την προχωρημένη ηλικία, το γερμανικό μοντέλο μπορεί να προσφέρει αρκετά αξιοσημείωτες επιδόσεις, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 230 km/h.