Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προς ανανέωση το Opel Mokka

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προς ανανέωση το Opel Mokka

ΝΕΑ

Προς ανανέωση το Opel Mokka

ΝΕΑ

Το δημοφιλές Mokka πρόκειται να περάσει από ένα ακόμη facelift (το πρώτο διακριτικό ήταν με τον ντίζελ 1.6 CDTI) για να αναβαθμιστεί κυρίως στον αισθητικό και στον τεχνολογικό τομέα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

To ανανεωμένο Mokka δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους με βαρύ καμουφλάζ και οι πληροφορίες μας λένε πως η μεγαλύτερη εξωτερικά αλλαγή θα αφορά στην ολοκαίνουργια μάσκα που θα ενσωματώνει τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED matrix (που είδαμε και στο νέο Astra). Από εκεί και πέρα, το καπό θα έχει πιο έντονα νεύρα, οι προφυλακτήρες θα είναι επανασχεδιασμένοι, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος. Εξίσου σημαντική θα είναι και η αναβάθμιση στο εσωτερικό όπου στην κεντρική κονσόλα θα φιλοξενείται πλέον μία οθόνη αφής που θα συνδυάζεται με τη νέα πλατφόρμα πολυμέσων και διασύνδεσης, με συμβατότητα στα πρωτόκολλα Apple CarPlay, Android Auto, καθώς στην συνδεσιμότητα 4G LTE.

Η γκάμα των ντίζελ κινητήρων δεν θα αλλάξει με το βάρος να αναλαμβάνει ο εξαιρετικός 1.6 CDTI, ενώ πέρα από το νέο 1.4 Turbo (με 125 ή 150 PS) μεγάλη έκπληξη θα ήταν αν βλέπαμε κάτω από το καπό του Mokka τον 1.000άρη τρικύλινδρο (στην έκδοσή του με τους 105 PS). Τώρα, σχετικά με την διάθεση του νέου Mokka, αυτή θα εξαρτηθεί από το αν το επίσημο ντεμπούτο γίνει τον Μάρτιο (στο σαλόνι της Γενεύης) ή αν αυτό θα μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο (στo Παρίσι).

Advertisement
Advertisement