Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τo Land Rover Defender

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόωρη αποκάλυψη για τo Land Rover Defender

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τo Land Rover Defender

ΝΕΑ

Μια σειρά από φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδόσεις 90 και 110 του νέου Land Rover Defender διέρρευσαν στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο λογαριασμό soflorovers στο Instagram και λέγεται πως προέρχονται από το περιοδικό SA4x4 που εκδίδεται στη Νότιο Αφρική. Το περιεχόμενο δείχνει άκρως αληθινό και φαίνεται πως πρόκειται για άρθρο του περιοδικού σχετικά με το πολύαναμενόμενο νέο μοντέλο της Land Rover.

Μάλιστα το υλικό που έχει κυκλοφορήσει αφορά και τις δυο εκδόσεις αμαξώματος, 90 και 110 που θα ακολουθήσουν την πρεμιέρα του νέου Defender. Σύμφωνα με λεπτομέρειες που μπορούν να ανακτηθούν από το άρθρο και οι οποίες αφορούν την έκδοση 110 το ύψος του συγκεκριμένο μοντέλου από το έδαφος θα φθάνει τα 291mm, οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και αναχώρησης θα είναι αντίστοιχα 38, 28 και 40 μοίρες, ενώ το βάθος βύθισης αγγίζει τα 900mm. Δυστυχώς το υλικό που έχει αναρτηθεί δεν περιέχει αντίστοιχες πληροφορίες και για Defender 90.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα του Defender 110 όπως αναφέρεται τουλάχιστον για τα μοντέλα που θα πωλούνται στη Νότιο Αφρική κορυφαία έκδοση θα είναι η P400 με 3.0λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα 400 ίππων και 56 χλγμ. ροπής. Αντίστοιχα η πετρελαιοκίνητη έκδοση P240 θα έχει δίλιτρο κινητήρα 240 ίππων και 43,8 χλγμ ροπής.

Επίσης στο άρθρο αναφέρεται πως το Defender θα έχει την πιο προηγμένη έκδοση του συστήματος Terrain Response ενώ φυσικά θα διαθέτει τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό ενώ θα υπάρχει δυνατότητα προσθήκης και συστήματος κλειδώματος του πίσω διαφορικού.

Advertisement