Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα BMW 5

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα BMW 5

ΝΕΑ

Πρόωρη αποκάλυψη για τη νέα BMW 5

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, το νέο μεγάλο γερμανικό sedan αποκαλύφθηκε μέσω φωτογραφιών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο, η νέα 5άρα της BMW αποκτά πιο… αιχμηρό εμπρός μέρος, με πιο φαρδιά μάσκα (με περίγραμμα χρωμίου) και λεπτά “αγριεμένα” φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα αποτελεί μέρος του πακέτο M Sport, όπως και οι ζάντες αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Πιστό στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW, το πίσω μέρος της 5 Series υιοθετεί τα νέα μακρόστενα LED φώτα. Γνώριμη εικόνα και στο εσωτερικό, με τη φαρδιά κεντρική κονσόλα να φιλοξενεί στο πάνω μέρος της την μεγάλη οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Η εικόνα συμπληρώνεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με τις αναλογικές ενδείξεις και το όμορφο τριάκτινο τιμόνι, επίσης μέρος του πακέτου M.

new-bmw-5-series-leaked-2

Advertisement
Advertisement

Η έβδομη γενιά της BMW 5 εφοδιάζεται με λειτουργία ημι-αυτόνομης οδήγησης αλλά και τη λειτουργία «Remote 3D View», η οποία επιτρέπει στον κάτοχό της να έχει συνεχή επαφή μέσω του κινητού τηλεφώνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα σχετικά video.

new-bmw-5-series-leaked-3