ΝΕΑ

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για το 308 GTi

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για το 308 GTi

ΝΕΑ

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για το 308 GTi

ΝΕΑ

Διπλή διαρροή μας έδωσε πρόσβαση αρχικά στις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Peugeot 308 και στη συνέχεια, στην τελική του μορφή!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Το καυτό γαλλικό hatch θα προσφέρεται με τον υπερτροφοδοτούμενο 1600άρη που φορούσε το RCZ R και που θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μία με ισχύ της τάξης των 250 PS και μία που θα βγάζει 270 PS. Κοινή συνισταμένη αυτών, είναι η ροπή που ορίζεται στα 33.6 kgm!

Ο εν λόγω κινητήρας αναμένεται να συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ επιβεβαιώνοντας τον σπορ του χαρακτήρα, το 308 GTi αναμένεται να έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Advertisement
Advertisement

Peugeot-308-GTi-d640

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως η εικόνα που είχαμε δει πρόσφατα, δεν ήταν… fake αλλά αφορούσε όντως την τελική μορφή του γαλλικού μοντέλου. Με τις ακροβολισμένες απολήξεις εξατμίσεων να είναι από τα λίγα στοιχεία που το διαφοροποιούν ευδιάκριτα από το απλό 308.

Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με δέρμα και κόκκινες ραφές ενώ το τιμόνι έχει οριζόντιο κάτω μέρος. Περισσότερα όσο πλησιάζουμε στα επίσημα αποκαλυπτήρια που είναι προγραμματισμένα για το τέλος του μήνα και το Φεστινάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ.

Advertisement

Peugeot-308-GTi-c640