Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προαιρετικό πακέτο Widebody για το νέο Dodge Charger

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προαιρετικό πακέτο Widebody για το νέο Dodge Charger

ΝΕΑ

Προαιρετικό πακέτο Widebody για το νέο Dodge Charger

ΝΕΑ

Το Dodge Charger παραμένει ένα δημοφιλές μοντέλο, τουλάχιστον στην αγορά των ΗΠΑ, χάρη στις διαφορετικές εκδόσεις της γκάμας, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και στη νέα του γενιά.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mopar Insiders, η Dodge έχει στα πλάνα της ένα νέο προαιρετικό bodykit για το Charger, με κωδικό όνομα Widebody, που θα τοποθετηθεί στις εκδόσεις R/T Scat Pack και SRT Hellcat. Όπως αναφέρουν πηγές μέσα από το εργοστάσιο, το συγκεκριμένο πακέτο θα αλλάξει την σχεδιαστική εικόνα του αυτοκινήτου, καθώς θα διαθέτει προεκτάσεις στα φτερά, μεγαλύτερα πλαϊνά skirts, ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια και φανταχτερές ζάντες 20 ιντσών. Επίσης, πιθανολογείται να έχει υποστεί αλλαγές και η ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Το Charger R/T Scat Pack widebody θα φορά έναν V8 κινητήρα 6,4 λίτρων με απόδοση 491 ίππους και 65,5 kgm ροπής, ενώ η κορυφαία SRT Hellcat widebody θα εφοδιάζεται με ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 σύνολο 6,2 λίτρων, με την ισχύ να φτάνει τους 707 ίππους και τη ροπή να ξεπερνά τα 89,8 kgm. Πάντως το Charger πιθανότατα να μην λανσαριστεί με την ισχυρότερη έκδοση του παραπάνω κινητήρα (808 ίπποι, 97,6 kgm), η οποία εφοδιάζει το Challenger SRT Hellcat Redeye.

Advertisement

Εάν επαληθεύουν τα δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου, το νέας γενιάς Dodge Charger Widebody θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 17 Αυγούστου, κατά την διάρκεια του Woodward Dream Cruise, της ετήσιας συγκέντρωσης των απανταχού αμερικάνων petrol heads.