Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προχωράει το όραμα του Elon Musk! (VIDEO)

Ελλάδα 21:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προχωράει το όραμα του Elon Musk! (VIDEO)

ΝΕΑ

Προχωράει το όραμα του Elon Musk! (VIDEO)

ΝΕΑ

Η The Boring Company του –αν μη τι άλλο, επίμονου- Elon Musk παρουσίασε το υπόγειο τούνελ κάτω από το Λος Άντζελες που είναι ήδη έτοιμο και χρησιμοποιείται για δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Το τούνελ για τις δοκιμές έχει μήκος 1,8 χιλιόμετρα και εκτείνεται σε μια περιοχή κάτω από το Λος Άντζελες. Το όραμα του Musk για τις υπόγειες μετακινήσεις με το Loop, φαίνεται πως προχωράει και η αποκάλυψη του τούνελ αλλά και των δοκιμών που γίνονται εκεί, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης στο Χόθορν της Καλιφόρνια.

Advertisement
Advertisement

Boring tounel boi 530

Στο video που βλέπετε από κάτω, φαίνεται όλη η διαδικασία της δοκιμής του τούνελ με ένα Tesla Model X. Όσοι δοκίμασαν την εμπειρία του τούνελ, είπαν μετά πως η διαδρομή είχε αρκετές «αναταράξεις», ενώ και το αυτοκίνητο δεν έκανε τη διαδρομή αυτόνομα, αλλά είχε πίσω από το τιμόνι έναν εργαζόμενο της Tesla. Ο Musk δικαιολόγησε την εικόνα αυτή, λέγοντας πως «η ομαλότητα της διαδρομής στην τελική μορφή θα είναι ανάλογη της κίνησης πάνω σε γυαλί, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτότυπο και τίποτα παραπάνω».