Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προχωρά η εξέλιξη του Ford Puma ST

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προχωρά η εξέλιξη του Ford Puma ST

ΝΕΑ

Προχωρά η εξέλιξη του Ford Puma ST

ΝΕΑ

Οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του Puma ST, έχοντας πλέον αποβάλει του υπερβολικό καμουφλάζ αποδεικνύουν πως η γρήγορη έκδοση του νέου κόμπακτ SUV της Ford συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως δουλεύει επάνω σε κάποια καυτή έκδοση του νέου Puma όμως οι συχνές εμφανίσεις των πρωτοτύπων εξέλιξης γύρω και μέσα στο Νίρμπουργκρινκ αποδεικνύουν πως το πρόγραμμα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Αναπόφευκτα η Ford δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά το Puma ST όμως οι μέχρι στιγμής φημολογία μιλά για κάτι αντίστοιχο του Fiesta ST με πιο πρακτικό χαρακτήρα. Άλλωστε αναμένεται να υπάρχουν πολλά κοινά μηχανολογικά στοιχεία ανάμεσα στα δύο μοντέλα ξεκινώντας από την χρήση της ίδιας πλατφόρμας.

Advertisement
Advertisement

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι αυτό που θέλει το Puma ST να είναι μποροσθιοκίνητο και να φορά τον τρικύλινδρο 1.500άρη EcoBoost αλλά και να συνοδεύεται από μεγαλύτερα φρένα, από διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και φυσικά από τις κατάλληλες επεμβάσεις στην ανάρτηση προς όφελος της δυναμικής συμπεριφοράς.

Με δεδομένη τη αφαίρεση του καμουφλάζ που αλλοιώνει την σιλουέτα μπορούμε να υποθέσουμε πως η εξέλιξη βρίσκεται πλέον αρκετά κοντά στο τελικό στάδιο οπότε είναι και πολύ πιθανό να δούμε το Puma ST κοντά στα μέσα του 2020.