Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Premium τρέιλερ διάσημων προς ενοικίαση (+video)

Ελλάδα 18:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Premium τρέιλερ διάσημων προς ενοικίαση (+video)

ΝΕΑ

Premium τρέιλερ διάσημων προς ενοικίαση (+video)

ΝΕΑ

Τα τρέιλερ φιλοξενούν τους ηθοποιούς για να ξεκουράζονται μεταξύ σκηνών. Κάποια από αυτά όμως έχουν τις ανέσεις ενός πολυτελούς σπιτιού, όπως αυτό του Vin Diesel.

Advertisement
Advertisement

Σε περίπτωση που θα θέλατε να ζήσετε την εμπειρία ενός διάσημου ηθοποιού, τώρα υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον έχετε την οικονομική άνεση. Η Anderson Mobile Estates νοικιάζει τρέιλερ 5 αστέρων, στα οποία έμεναν στο παρελθόν μεγάλες διασημότητες.

Στη δεκαετία του 2000, η Anderson Mobile Estates έκανε θραύση στην αγορά των premium τρέιλερ, ενώ αποφάσισε να μην τα πουλήσουν ποτέ, όταν οι διασημότητες τα επέστρεφαν. Ο Will Smith είχε παρήγγειλε ένα σε μια ταινία και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο ακριβά τρέιλερ. Παράλληλα, μπορείτε να ενοικιάσετε και αυτό που έμενε ο Vin Diesel, το οποίο αποτελείται από δύο ορόφους και η συνολική επιφάνεια φτάνει τα 111 τ.μ. Η διαμονή τεσσάρων ατόμων είναι πραγματικά άνετη, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το παρακάτω βίντεο. Η αξία του άγγιζε τα 1,1 εκατομμύρια δολάρια, αλλά πλέον φτάνει την τιμή των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement
Advertisement

Για τους ευκατάστατους πελάτες που αναζητούν μια πολυτελή -προσωρινή- διαμονή, τότε το “The Comfy Cabin” (όπως έχει ονομαστεί το τρέιλερ του Vin Diesel) προσφέρει μια κουζίνα, δύο μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι και ένα γραφείο (με χαλάκι για μίνι γκολφ). Φυσικά υπάρχει κρεβατοκάμαρα και ένα παιδικό δωμάτιο.

Ουσιαστικά, το τρέιλερ χρησιμοποιείται από τους ηθοποιούς για να ξεκουράζονται μεταξύ σκηνών, ενώ πρέπει το «σπίτι» τους να μετακινείται εύκολα, ώστε να μπορεί να μεταφέρεται στα σημεία, όπου χρειάζεται να πραγματοποιηθεί η κάθε σκηνή της ταινίας. Φυσικά εντός του τρέιλερ ο διάσημος έχει τα προσωπικά του αντικείμενα, καθώς μπορεί να μείνει για πολλές μέρες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λειτουργία έξυπνης πλοήγησης-φόρτισης και στην Ελλάδα!
Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα
Fuel Pass: Βενζίνη στα 2 ευρώ για το καλοκαίρι!