ΝΕΑ

Πρεμιέρα της Speciale στο Μπαχρέιν

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα της Speciale στο Μπαχρέιν

ΝΕΑ

Πρεμιέρα της Speciale στο Μπαχρέιν

ΝΕΑ

Οι αγορές της Μέσης Ανατολής είναι προφανώς πολύ σημαντικές για τη Ferrari αφού στο συγκεκριμένο κομμάτι του πλανήτη, τα ιταλικά supercar πωλούνται… σαν ζεστό ψωμάκι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Έτσι και στο Μπαχρέιν, όπου με αφορμή και το επικείμενο Grand Prix της Formula 1, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Ferrari, η Euro Motors, παρουσίασε την 458 Speciale. Βέβαια ήταν πρεμιέρα μόνο για το «Στολίδι του Κόλπου» αφού στην ευρύτερη περιοχή η επίσημη πρώτη του συγκεκριμένου μοντέλου είχε γίνει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, τον περασμένο Νοέμβριο.

Δίπλα στην κατακόκκινη ιταλίδα με τον V8 κινητήρα 4.5 lt απόδοσης 605 PS, ήταν δύο οδηγοί της Scuderia, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Fernando Alonso, μαζί με τον Giancarlo Fisichella με τον οποίο υπήρξαν teammates στη Renault και τώρα είναι επίσημος οδηγός της Ferrari σε αγώνες αντοχής.

Advertisement
Advertisement

Ο Alonso που έπαιξε το ρόλο του στην εξέλιξη της 458 Speciale, είχε «συστήσει» το συγκεκριμένο μοντέλο και στους Ιάπωνες. Διαβάστε περισσότερα για εκείνη την εκδήλωση εδώ ενώ μπορείτε να τη δείτε εν δράσει, πατώντας εδώ.

O Alonso κάνει και μία F430… Speciale, υπογράφοντας στο τιμόνι της