Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Mitsubishi ASX

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Mitsubishi ASX

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Mitsubishi ASX

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο αισθητικά και ενισχυμένο τεχνολογικά ASX φιλοξενεί στο περίπτερό της στην έκθεση της Γενεύης η Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

Το μεσαίο SUV της Mitsubishi που παίζει σε μια από τις πιο νευραλγικές κατηγορίες της αγοράς θα δεχθεί μια σημαντική ανανέωση προκειμένου να ενισχύσει τη δυναμική του. Αισθητικά είναι σαφές πως έχουν γίνει αρκετές επεμβάσεις προκειμένου η εικόνα του ASX να ενσωματώσει την σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία Dynamic Shield της Mitsubishi, που έχουμε δει στα πρόσφατα Eclipse Cross και Outlander. Χαρακτηριστικός είναι ο νέος προφυλακτήρας, η ανασχεδιασμένη μάσκα και τα νέα φωτιστικά σώματα LED. Εσωτερικά το ASX έχει δεχθεί την πιο πρόσφατη έκδοση του συστήματος πολυμέσων της εταιρίας. Η κεντρική οθόνη αφής έχει αυξηθεί από τις 7’’ στις 8’’ ενώ σημαντικά αναβαθμισμένες είναι και οι προσφερόμενες υπηρεσίες και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας που υποστηρίζονται από το σύστημα.

Στο μηχανολογικό τομέα το νέο ASX θα διατίθεται πλέον με τον ατμοσφαιρικό δίλιτρο κινητήρα των 150 ίππων που υπάρχει και στο Outlander. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν μπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ παραμένει και η επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο CVT συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης. Το CVT θα διαθέτει μάλιστα και λειτουργία για χειροκίνητες αλλαγές έχοντας έξι προκαθορισμένες σχέσεις.

Advertisement
Advertisement