Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Honda Civic Coupe

Ελλάδα 3:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρα για το Honda Civic Coupe

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το Honda Civic Coupe

ΝΕΑ

Στη Νέα Υόρκη η Honda παρουσίασε το Civic Coupe Concept και τώρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, μας δείχνει και την έκδοση παραγωγής του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Προφανώς λιγότερο… επιθετικό από το πρωτότυπο αλλά και πάλι αρκετά σπορ, το ιαπωνικό μοντέλο υπόσχεται επιδόσεις, ασφάλεια, χώρους και πιο ήσυχο εσωτερικό. Θα βγει στις αγορές τον προσεχή Μάρτιο και εμπλουτίζει τη δέκατη γενιά του Civic.

Θα εφοδιάζεται με δυο κινητήρες. Για πρώτη φορά θα φοράει τούρμπο, τον 1.5lt DOHC άμεσου ψεκασμού που προσφέρει 174 άλογα και 22.3 kgm ροπής ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο 2λιτρος DOHC i-VTEC απόδοσης 158 ίππων, με 19.0 kgm ροπής που θα συνεργάζεται τόσο με CVT όσο και με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά, η Honda επενδύει σε σπορ χαρακτήρα με δυναμική μάσκα και «νεύρα» που διέπουν όλο το αμάξωμα. Έχει αυξήσει το πλάτος του σε σχέση με τη sedan εκδοχή, όπως και το μεταξόνιο. Τα καθίσματα είναι τοποθετημένα πιο χαμηλά ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι LED έχουν χαρακτηριστικό σχήμα «C».

Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί πιο μαλακά υλικά ενώ έχει αυξηθεί ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών. Έχει τοποθετηθεί νέος πίνακας οργάνων και χρησιμοποιούνται LED τόσο στον εσωτερικό φωτισμό όσο και στην ένδειξη αλλαγής σχέσης. Στον τομέα του infotainment, οι ιάπωνες φρόντισαν να υπάρχει συνεργασία τόσο με το Android Auto™ όσο και με το Apple CarPlay®. Στην κεντρική κονσόλα συναντάμε οθόνη αφής 7 ιντσών ενώ το Civic Coupe εφοδιάζεται με το νέο σύστημα πλοήγησης της Honda.

Advertisement

Τέλος, στον τομέα της ασφάλειας, το νέο Civic Coupe καρπώνεται του Advanced Compatibility Body Structure™ (ACE™) και εφοδιάζεται και με το σύστημα Honda Sensing™.

Advertisement