Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Renault Koleos

Ελλάδα 7:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Renault Koleos

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Renault Koleos

ΝΕΑ

Η Renault παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του μεγάλου SUV της, του Koleos, που συνδυάζει το αισθητικό φρεσκάρισμα με αρκετές τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση του Koleos ακολουθεί την αντίστοιχη του μικρότερου Kadjar με το οποίο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα. Οι εξωτερικές αλλαγές του Koleos έχουν αντίστοιχη λογική με αυτές που είδαμε πριν λίγο καιρό στο μικρότερο δίδυμο μοντέλο. Βασικά στοιχεία του facelift αποτελεί η επανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας, οι νέοι προφυλακτήρες καθώς και η προσθήκη αρκετού διακοσμητικού χρωμίου ενώ φυσικά δεν λείπουν τα χαρακτηριστικά στα σύγχρονα Renault, φώτα LED που αγκαλιάζουν τα άκρα του εμπρός προφυλακτήρα. Επιπλέον στο ανανεωμένο μοντέλο θα προσφέρονται ζάντες νέας σχεδίασης με διχρωμία καθώς και νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα πιο ποιοτικά μαλακά πλαστικά και ανανεωμένος διάκοσμος ενώ όλες οι εκδόσεις θα διαθέτουν πίσω καθίσματα με ανάκληση δύο σταδίων. Σε τεχνολογικό επίπεδο το νέο Koleos θα διαθέτει ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ανάγκης ενώ το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει πλέον την πλατφόρμα Apple CarPlay.

Advertisement
Advertisement

Η αλλαγή συνοδεύεται και από δύο νέους κινητήρες πετρελαίου, έναν 1.7 λίτρων με 150 ίππους ο οποίος θα συνοδεύει αποκλειστικά τις μπροσθιοκίνητες εκδόσεις και έναν 2.0 λίτρων με 190 ίππους για τα τετρακίνητα μοντέλα. Και οι δύο κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο CVT.