Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρακτικό και γρήγορο το νέο Renault Talisman

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρακτικό και γρήγορο το νέο Renault Talisman

ΝΕΑ

Πρακτικό και γρήγορο το νέο Renault Talisman

ΝΕΑ

Οι φήμες θέλουν το νέο Talisman να αποκτά στο μέλλον πρακτική εκδοχή με βάγκον αμάξωμα, καθώς και μία γρήγορη RS έκδοση που θα ενισχύσει την εικόνα της γαλλικής εταιρίας στα μεγάλα σαλόνια.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το νέο Renault Talisman παρουσιάσθηκε πρόσφατα και ήδη οι ειδικοί στο photoshop αποδεικνύουν πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν βασιζόμενοι και σε πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει γύρω από την ναυαρχίδα της Renault. Καταρχήν, γίνονται αναφορές για μία πιο οικογενειακή βάγκον εκδοχή που θα προσφέρει τεράστιους χώρους και ένα αχανές πορτμπαγκάζ που θα ξεπερνά τα ούτως ή άλλως κορυφαία 608lt που προσφέρει το σεντάν.

Μάλιστα, τέτοιου είδους αμαξώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ευρώπη και για αυτό θεωρείται σίγουρο πως μέχρι τον Σεπτέμβριο και την έκθεση της Φρανκφούρτης θα έχουμε δει το Talisman Estate που πιθανότατα θα πωλείται από τα τέλη του έτους (μαζί με το saloon). Οι κινητήρες θα είναι οι ίδιοι, με τις εκδόσεις βενζίνης TCe 150 και TCe 200 και τις ντίζελ dCi 110, dCi 130 και dCi 160.

Advertisement
Advertisement

Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η ύπαρξη μίας RS έκδοσης (μία προσέγγιση βλέπετε παρακάτω) που θα αποδίδει πάνω από 200 άλογα και που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί π.χ. το Opel Insignia OPC.

Renault-Talisman-RS 640