Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πουλήθηκαν όλες οι McLaren Senna GTR

Ελλάδα 13:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πουλήθηκαν όλες οι McLaren Senna GTR

ΝΕΑ

Πουλήθηκαν όλες οι McLaren Senna GTR

ΝΕΑ

Οι ιθύνοντες της McLaren έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού μετά την πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η ακραία έκδοση GTR του μοντέλου που παρουσιάστηκε προς τιμήν του μεγάλου Βραζιλιάνου οδηγού, σημείωσε sold out. Τα πρώτα 50 αυτοκίνητα είχαν πουληθεί μόλις ανακοινώθηκε η νέα έκδοση, ενώ τα υπόλοιπα 25 πουλήθηκαν την περίοδο της Έκθεσης.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Με τιμή 1,4 εκατομύρια ευρώ, η McLaren Senna GTR δεν είναι ένα αυτοκίνητο για τον καθένα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη, μια και το σύνολο της παραγωγής των 75 αυτοκινήτων πουλήθηκε. Μάλιστα, για τα 25 τελευταία αυτοκίνητα, χρειάστηκε να γίνει μια προσεκτική επιλογή ανάμεσα στους 150 που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Από τη McLaren προκύπτει πως ακόμα υπάρχουν κάποια θέματα για να λυθούν πριν το αυτοκίνητο προωθηθεί στην παραγωγή για να φτάσει στα χέρια των αγοραστών του. Το κιβώτιο των ταχυτήτων χρειάζεται κάποια αναβάθμιση για να είναι ακόμα πιο «εστιασμένο» στη χρήση πίστας (που άλλωστε είναι και ο προορισμός του μοντέλου), ενώ και ο κινητήρας (4,0 λίτρων V8 twin-turbo) θα αποδίδει στην τελική του μορφή 825 ίππους.

McLaren-Senna-GTR-boi-640