Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πουλάει» στην Ευρώπη το Outlander PHEV

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πουλάει» στην Ευρώπη το Outlander PHEV

ΝΕΑ

«Πουλάει» στην Ευρώπη το Outlander PHEV

ΝΕΑ

Πάνε δύο χρόνια από την πρώτη παράδοση ενός Mitsubishi Outlander PHEV επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στην Ολλανδία. Έκτοτε, το plug-in μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έχει πουλήσει περισσότερες από 50 χιλιάδες μονάδες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το Outlander PHEV μας συστήθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, όντας τότε ένα πρωτοποριακό όχημα αφού η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν ήταν δημοφιλής σε τέτοιου είδους οχήματα. Παράλληλα έδωσε λύσεις στο πρόβλημα της αυτονομίας, προσφέροντας όλες τις ανέσεις ενός μεγάλου SUV.

Σε πολλές αγορές της Γηραιάς Ηπείρου αποτελεί πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό όχημα (π.χ. στη Γερμανία). Σύμφωνα με τη Mitsubishi, αντιπροσωπεύει το 55% των πωλήσεων του Outlander και το 15% των συνολικών της πωλήσεων στην περιοχή ΜΜΕ34, με 52.454 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Γενικά, είναι πιο δημοφιλές στην Ολλανδία με 20.346 πωλήσεις, έναντι των 16.290 στη Μεγάλη Βρετανία, 4.433 στη Σουηδία, 3.797 στη Νορβηγία και 3.015 στη Γερμανία. Οι παραπάνω αριθμοί αφορούν από το λανσάρισμά του μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2015.

Και φυσικά, αποτελούν προπομπό έναντι της εμπορικής πορείας του ανανεωμένου Outlander PHEV που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Τόκιο της Ιαπωνίας με τον Δήμαρχο του… Λονδίνου, Boris Johnson, να κάνει το πρώτο test drive! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.