Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Που ταξίδεψε το Fast and Furious;

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που ταξίδεψε το Fast and Furious;

Men + Speed

Που ταξίδεψε το Fast and Furious;

Men + Speed

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Fast and Furious” συνεχίζεται παρά την απώλεια του αστέρα Paul Walker. Ο Vin Diesel, ο Michelle Rodriguez, ο Lucas Μαύρο, ο Ludacris και όλο το υπόλοιπο καστ επιστρέφουν για την επόμενη δόση του επιτυχημένου αυτού franchise.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πρόσφατα είδαμε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματά! Και που θα λάβουν χώρα αυτά; Στην Κούβα! Το νησί φιλοξένησε μία σημαντική χολιγουντιανή παραγωγή, ώστε να γυριστούν και εκεί μερικές σκηνές. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ταινίας ανακοίνωσαν την έναρξη των γυρισμάτων στην Κούβα μέσω του Twitter.

Η ταινία θα κινηματογραφηθεί και στη Νέα Υόρκη, ενώ ήδη έχουν τελειώσει οι σκηνές σε εξωτικές τοποθεσίες όπως το Ντουμπάι, το Τόκιο και το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Advertisement
Advertisement

Σκηνοθετημένο από τον F. Gary Gray, η παραγωγή της ταινίας είναι φυσικά μεγάλη με πλήθος ανθρώπων που θα κάνουν έστω και ένα πέρασμα. Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Απριλίου του 2017, αλλά προς το παρόν μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο προβάλλοντας τους γνωστούς μας ηθοποιούς αλλά και πολλούς κομπάρσους που γυρίσουν διάφορες σκηνές στην Κούβα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο να πάρετε μία γεύση από τα γυρίσματα…

Advertisement