Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που οδηγούν γυμνές οι γυναίκες;

Ελλάδα 18:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που οδηγούν γυμνές οι γυναίκες;

ΝΕΑ

Που οδηγούν γυμνές οι γυναίκες;

ΝΕΑ

Η πολυτελής ζωή στη Σιγκαπούρη έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια. Τα πανάκριβα αυτοκίνητα, τα ατελείωτα μετρητά και η χλιδάτη ζωή, είναι μόνο η αφορμή για να δεις πράγματα και θεάματα που δεν έχεις δει ποτέ ξανά….

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί στο Instagram προβάλλει εικόνες από τη ζωή πλούσιων νέων και αναφέρει σχετικά: «Η Σιγκαπούρη είναι η παιδική χαρά του εκατομμυριούχου». Σίγουρα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο της ανάρτησης.

girls-640

Advertisement
Advertisement

Επίσης, η βρετανική Sun εμφανίζει φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές που ανεβάζουν οι ίδιοι οι πλούσιοι γόνοι της Σιγκαπούρης. Άλλοι λοιπόν κολυμπούν στα μετρητά πάνω στο κρεβάτι τους, ή οδηγούν γυμνοί τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους. Λούζονται στη σαμπάνια και προβαίνουν σε ακολασίες θέλοντας να αποδείξουν πως κάθε επιθυμία τους είναι πραγματοποιήσιμη.

girls-640-2

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η όμορφη νεαρή που οδηγεί τη Maserati, φορώντας μόνο το άρωμά της. Έτσι, επειδή θέλει και μπορεί… Εάν την κοιτάζουν περίεργα οι περαστικοί, ή οι άνθρωποι της τάξης, ακόμη καλύτερα για εκείνη…

Advertisement

girls-640-3