Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που και πότε θα αποκαλυφθεί η Huayra Roadster;

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που και πότε θα αποκαλυφθεί η Huayra Roadster;

ΝΕΑ

Που και πότε θα αποκαλυφθεί η Huayra Roadster;

ΝΕΑ

Καιρό τώρα κάνουμε λόγω σε άρθρα που αφορούν στην Pagani, για την επικείμενη αποκάλυψη της «ανοιχτής» εκδοχής της εντυπωσιακής Huayra. Ειδικά στο περιθώριο της παρουσίασης της εκδοχής για πίστα με τίτλο «BC», που πραγματοποιήθηκε στο 86ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, γνωστοποιήθηκε πως η Roadster θα ήταν η επόμενη πρεμιέρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πότε λοιπόν θα πραγματοποιηθεί αυτή; Το CarBuzz έχει την απάντηση αφού σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, το εν λόγω μοντέλο θα μας «συστηθεί» στο φετινό Pebble Beach Concours d’ Elegance που θα λάβει χώρα στις 21 Αυγούστου.

Το μεγάλο ραντεβού για συλλέκτες και όχι μόνο, διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μοντερέι της Καλιφόρνια και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στο παρελθόν, που είδαμε κατασκευαστές να παρουσιάζουν εκεί τα νέα μοντέλα τους.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη Huayra Roadster, η Pagani αναγκαστικά προχωράει σε κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το coupe μοντέλο. Οι πόρτες δεν θα είναι gullwing ενώ το βάρος που χάνεται από την απουσία οροφής, θα αναπληρωθεί τοποθετούμενο σε στρατηγικά σημεία στο σασί.

Τροποποιήσεις εκτιμάται πως θα υπάρχουν και στην ανάρτηση, ενός μοντέλου που θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, τα 75 έχουν ήδη βρει αγοραστή.