Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Opel GT;

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το νέο Opel GT;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το νέο Opel GT;

ΝΕΑ

Τον περασμένο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Opel αποκάλυψε το πρωτότυπο GT κλέβοντας τις εντυπώσεις, ωστόσο από εκεί και πέρα η γερμανική εταιρεία τηρεί σιγήν ιχθύος για το μέλλον αυτού του πολύ ενδιαφέροντος μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το πρωτότυπο Opel GT ξυπνά μνήμες από το σπορ παρελθόν της γερμανικής εταιρείας με την εμφάνισή του και τον γενικότερο χαρακτήρα του για ένα μελλοντικό compact σπορ κουπέ μοντέλο. Ωστόσο, παρότι το πέρασμα του στην παραγωγή δεν περιλαμβάνεται στα πιο πρόσφατα προϊοντικά σχέδια της Opel, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Karl-Thomas Naumann, μιλώντας στο βρετανικό Autocar αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της φίρμας δουλεύουν για το μέλλον του πρωτότυπου.

Advertisement
Advertisement

«Είναι ένα αυτοκίνητο που εμάς μας αρέσει πολύ, στο κοινό αρέσει πολύ, οπότε θέλουμε πραγματικά να το κατασκευάσουμε», δήλωσε ο κ. Naumann. «Το ερώτημα είναι κατά πόσο αυτή είναι η σωστή προσέγγιση, οπότε μελετούμε να δούμε εάν πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια διαφορετική κατεύθυνση».

«Για παράδειγμα, η πλατφόρμα είναι ένα πολύ σύνθετο πράγμα. Μπορείς να πάρεις διάφορα τμήματα και κομμάτια από αλλού, ωστόσο είναι θέμα κόστους. Εάν χρειαστεί να την κατασκευάσεις όλη από την αρχή, τότε δεν θα μπορέσεις να κατασκευάσεις και το αυτοκίνητο», κατέληξε το αφεντικό της Opel.