Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα ανανεωθεί η Mercedes-Benz CLA;

Ελλάδα 6:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα ανανεωθεί η Mercedes-Benz CLA;

ΝΕΑ

Πότε θα ανανεωθεί η Mercedes-Benz CLA;

ΝΕΑ

Όπως και στην περίπτωση της A-Class, έτσι και οι επίσης προσθιοκίνητες CLA & CLA Shooting Brake θα περάσουν από ένα διακριτικό φρεσκάρισμα για να συνεχίσουν εκ νέου την εμπορική τους πορεία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Οι facelift CLA θα κάνουν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση τον ερχόμενο Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης με τις πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινούν σχεδόν άμεσα. Εξωτερικά, οι αλλαγές θα είναι διακριτικές και θα περιορίζονται κυρίως στην μάσκα και τους προφυλακτήρες, θα υπάρχουν προαιρετική LED φωτιστικά σώματα, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένα θα είναι και τα πίσω. Οι LED προβολείς θα είναι στάνταρ στην κορυφαία δίλιτρη turbo AMG έκδοση, η οποία θα είναι ισχυρότερη καθώς το δίλιτρο μοτέρ θα αποδίδει 381 PS (21 περισσότερους.

Λογικά, ελάχιστα βελτιωμένες αναμένονται οι επιδόσεις, ενώ σχετικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρων δεν θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές (πέρα από κάποιες πιθανές βελτιώσεις σε κατανάλωση και ρύπους). Σχετικά με τον διάκοσμο θα υπάρχουν ανάλογες αναβαθμίσεις με της A-Class, δηλ. ποιοτικότερα πλαστικά, νέος πίνακας οργάνων, νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay κ.α. Αξίζει να σημειωθείς πως προς τα τέλη του 2016 θα λανσαριστεί και η ανανεωμένη GLA.

Advertisement
Advertisement